Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • degenerator
    "Akkor most az "eredeti" beszámolók hazugságok,vagy maga a vérzsidó Imre Kertész (aki maga is zsidó és túlélő) hazudozik?"

ezerrel keresem, hogy hol lehet hozzájutni a nobel díjának átadásáról készült felvételekhez. a díj mellé kapott imrus egy paksamétát, régi iratokkal.

három kérdést tettek fel neki. kertész imre a táborba vonuláskor 18 éves volt. a mi emberünk 16. imre gyári munkás volt. a mi emberünk soha nem dolgozott. no és a lényeg. imre 1945február 23ikán tífuszban meghalt...mi volt erre a fickónak a válasza? meg kellett halnia a gyermeknek, hogy megszülethessen a felnőtt.

nos, a hangfelvételt erről hallottam, de szívesen megnézném, ahogy elfehéredik, és leizzad pár kilót. szerintem soha nem fogjuk megtudni, ki ez a szélhámos. szerintem még csak nem is zsidó.

"Pedig Hitler még az antarktiszon is létesített bázist(állítólag!!).
    Sokan állították,hogy Hitler egy tengeralattjáróval elmenekült,de erre nagyon kevés az esély... "

igazából a hold túlsó felén van, és antigravitációs tigris tankokat gyárt, hogy visszatérve a földre elfoglalja a világot, és kiírtson minden embert!