Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
remark #4066 Miről akarsz meggyőzni? Hogy jobb a TV előtt ülve azt hinni hogy milyen király világban élsz, mint egy koncentrációs táborban ülve tudni hogy szarban vagy? Ezek a te szempontjaid. Én értem, és megértem hogy sokan vagytok akik nagyon jól érzik magukat ebben a nagyszerű rendszerben. De ez természetes is, pontosan olyan ez a rendszer, mint a fájdalomcsillapító: mindkettő azért készült, hogy jól érezd magad és elfeledd hogy valójában mi is a probléma.
Igen, az USA véghezvitte azt amit a kommunizmus sosem tudott. Miért? A kommunizmusnak rosszak voltak a módszerei. A kommunizmusban megölték az embert és a halott bizony nem hoz hasznot. A kapitalizmusban is megölik, de fura módon az áldozat életben marad, és nekiáll profitot termelni... EZ AZTÁN A TALÁLMÁNY!
Szerinted az a nagy különbség hogy ma nem ölik halomra az embereket. És ha nem hallasz puskalövéseket, ház előtt csikorgó kerékkel fékező autót, akkor nyugodtan alszol éjszaka. De fel kellene ébredni már! A világ ennél jóval előrébb tart. Más világban élünk, mások a módszerek is, de csak azért mert a módszerek mások, a lényeg ugyanaz. A lényeg semennyit sem változott! És a "friss hús", kit beáldoznak, le van maradva. Fel kellene nőni végre a feladathoz, mert a mai "ragadozók" nagyon is értik a dolgukat.