Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
HunButyok #2077 Amúgy valóban **** volt a Sudden 1 és a Forever, szinte jáétszani sem tudtam vele, és semmi köze nem volt a realitáshoz. A sudden 2 sokkal jobb lett, de sjanos ot t,meg ki lehetett cselezni a gépet, pl. ezért lehetett 5 T-34-essel elfoglalni Berlint... a resource war, ahol már benzin is megjelent, az meg tűl pöcsölős volt, és ott is ke lehetett szúrni a géppel, de nagyon nehezek voltak a pályák... A mi Modunkat nem ismerheted ezért arról nem tudsz írni véleményt... :D
Szerencsére már igazi hangok vannak benne (T-34-től kezdve a Churchillig, Opel Blitzig), az egységek tulajdonságai 95%-ban megegyeznek az valóságbeli tulajdonságaival. Védettség, lövegek pontossága, hatótáv stb...
meg aztán hozzá jön az hogy a gyermeteg grafikájű Combat Missionban (láttam most belőle screenshotokat - igaz a Sudden még 2D-s, bár olyan mintha 3D-s lenne, de sokkal szebb a táj, nem egy sima zöld kietlen talajon mászkálsz, amin van egy két igencsak egyformának tűnő fa) mikor tudsz te Don-kanyarnál vasúti töltést megrohamozni magyar lovasokkal? Mikor tudsz görög katonákkal harcolni az olaszok és németek elen? Mikor tudod megvédeni Mlawát? Ugye hogy semmikor... :D
Amúgy egyik haverom XBOX-án játszottam az Operation Flashpointtal, na az még nagyon bejövős játék, bár ott is gyermeteg a grafika, de élvezhető a játék, annak ellenére hogy egyszemélyben tudsz lövöldözni de taktikázni is kell..
Nekem amúgy az ilyen egyszemélyes szerepjátékok nem tetszenek, amikor egy puskával lelövök 15843747 német katonát és annyi... aztán megyek a másik pályára... na meg az ilyen szimulátoros dolgokat sem szeretem...
De hát nem vagyunk egyformák... ;)