Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
SZU #1493 "Egy árulással, hogyan tudnál veszteséget minimalizálni? Ha nyugat kihátrál a szovjetek szépen legyalulják Európát. Ez az ember veszteség csökkentése. Érdekes."
Azt írtam, hogy "Ha annyira nagyon a minnél gyorsabb béke lebegett volna a Szövetségesek szeme előtt, s nem a német ipari/hadi potenciál tartós szétzúzása, akkor kiegyeznek a németekkel."
Úgy tudom nem kezdtek semmilyen tárgyalást a németekkel, a totális háború elvét betartották. Mivel nem volt semmilyen tárgyalás, nem tudhatjuk, hogy a németek csak a szovjetek elleni szent harc folytatása mellett mentek volna bele az egyezkedésekbe.
Szerintem ha csak 3 hónappal hamarabb befejeződik a háború Európában, mert tűzszünetet kötnek, akkor is több ezer ember életét mentik meg.
Erre így esély sem nyílt.
A terrorbombázások sem azt sugalták, hogy érdekelné a szövetségeseket a német civil veszteségek minimalizálása. A britek tudhatták volna a legjobban, ha őket nem törte meg a városaik bombázása, akkor a fanatikus nácikat sem fogja. Abból a hatalmas bombázó kapacitásból legyalulhatták volna az egész német vasuthálózatot többszörösen, amivel megbénul a haláltáborok emberellátása, valamint a front utánpótlása.
"Nem vetették be így az öngyilos akciókra kiképzett civilek millióit, mert nem volt partraszállás. EZ TÉNY!"
A japán Bushido szellemhez hozzátartozik az, ha valakit felkér a császár öngyilkosságra, az megteszi. Az öngyilkos akciókra kiképzett civilek egy jó része így is öngyilkos lett, amint kihírdették a megadást.