Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Renegade #13296 az örök kedvenc ugye Rommel, bármikor generál neked egy több száz hozzászólásos rage üzenőfalat a fészen. Nekem ő az egyik személyes kedvencem, abszolút rosszul érintett amikor elkezdtek megjelenni azok a cikkek, hogy, nem feltétlenül kellett volna eljutni hadsereg-parancsnoki szintig.
amcsiknál is van pár ripacs, erről ugye Molni tudna mesélni.
Vagy ott van az az amerikai tengó kapitány aki annyira dilettáns volt, hogy véletlenül a saját szövetségeseit géppuskázta a tengerbe, miután elsüllyesztett egy japó rabszállítót. Neki szobrai vannak, saját hajóosztálya, szerintem róla is máshogy vélekedik egy amerikai matrzóz, mint egy olyan műkedvelő aki keni-vágja a Csendes-óceáni hadszínteret.
De kb bármilyen történelmi nagy játékfilmet elővehetünk, ahol szépen kijön, hogy mi a rendező véleménye az adott személyről, vagy mi az amit le lehet nyomni a nép torkán.
Az a baj, hogy szerintem sokan a szomszéd sráctól, meg a játékfilmekből, esetleg a COD-ból próbálnak tudást összeszedni, ami max arra jó, hogy kialakul egy nagy tömeg aki azt hiszi, hogy keni vágja az adott érát, ahelyett hogy leesne neki, hogy ezek csak kedvcsinálók, olvasson utána, döbbenjen meg, stb.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.19. 11:20:58