Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
ambasa #13126 "Ettől szvsz ugyanolyan Me 109 mint a többi, pár apróbb változtatással, ezzel az erővel a magyar gyártású 109-esek sem azok, mert hogy nem Regensburgban meg Bécsújhelyen rakták őket össze. Na bumm."
A következtetés lehet helyes,de az érvelésed ettől még fals szerintem. Mi érvényes licensz szerződéssel a gyár tervei alapján állítottuk elő azokat a gépeket, míg a spanyolok nem. Azért ez szerintem jelentős különbség mind jog értelemben, mind a műszaki tartalom tekintetében. A Kfir és a Dagger sem Mirage, de az indiai MiG-21 és a MiG-29 pl az, de ugyan úgy a lengyel Mi-2 is Mi-2, vagy Belgiumba gyártott és ma chilei felségjellel repülő F-16 is F-16, mert bizonyos szabványok és érvényes gyártási jog mellett készültek. Nos a Buchon szerintem meg nem, akárcsak a Mezek. A francia, cseh, szovjet Fi 156 sem az, hanem saját típusjellel bír, amit persze lehet magyarázni a nemzeti büszkeséggel, de azért Krakkóban a Ju 52 másolat az ugyan második világháborús német festéssel szerepel, de az tájékoztató táblájára mégis azt írták, AMIOT AAC.1 Toucan, és csak zárójelbe azt ,hogy Ju 52/3m.
De ettől függetlenül én jogi úton közelíteném meg a kérdést. Mi a van a gép adattábláján? Milyen típusként vette lajstromba Német Légügyi Hatóság? És ha jól tudom, akkor biza Bf 109-esként, tehát számomra innentől eldőlt a kérdés.
TG