Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • Beni521
    Hitler mindent megtett h gyorsan öngyilkos lehessen. Először: egy olyan tank létrehozását akarta, ami elég lomha ahhoz, h a szövetséges tankok mögé kerüljenek (és mivel a hátsóját megtömték minden féle ketyerével, ami megakadályozza a löveg lepattanását a felületről) és lelőjjék. De h legyen valami félelmetes benne, egy légvédelmi ágyúból készült löveggel szerelték fel. És ráadásul egy igen gyenge motort kapott, ami gyakra meghibásodott (a gyengébbek kedvéért ez a Tiger-Tigris). Másodszor: 1944-ben, a Normandiai partraszálláson, sündisznó akadályokat telepítetett Rommellel, hogy legyen fedezékük az Amcsiknak. Harmadszor megengedte az Oroszoknak h áttörjenek Sztálingrádnál. Negyedszer: rosszul másoltatta le a T-34-es Orosz tankot (Panther-Párduc). Ötödször: hagyta h elsüjjedjen a Bismark, ahjett, h odaúszott volna, és kiszedte volna a tenger fenekéről (megtehette volna, vagy ha nem is ő akkor az emberei, hisz ő a "Führer"). Hatodszor: Kis haderőt vitt be Berlinbe, a piszkosmunkát a gyerekekre hagyta. Hetedszer: öngyilkos lett.

UI: Én ezzel nem leszólni akartam a Panthert, és a Tigert, hisz mindkettő félelmete tank volt (ha valakit érdekel: a világon már csak 4 Tiger van ami be is indul). Berlinben meg mindenhogy igyekezett, és ezért vetett be gyerekeket. És nem is akart öngyilkos lenni (csak azért tette h ne alázzák meg mint Mossulini-t). Meg a sündisznó akadályok is azért voltak, ha dagálykor jönnek a szövetségesek, és akkor ráfutnak a hajók... Ezt csak azért írtam le h lehessen egyett nevetni (ha van olyan aki röhög ezen), és ezt az utóiratot meg azért, h ne higgyétek azt, h rossul ismerem a Második Világháború-t.