Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • Prof William
    Ha már európát uralni akarja az ember akkor pár politikai gyilkosság lazán belefér. Főleg, hogy - míg Hitler nem - én már tudtam volna kiből lesz veszélyeztető tényező.

Még valahogy azt is megpróbáltam volna elérni (persze 33-tól kezdve) hogy Amerikában az izolációs politika híve kerüljenek túlsúlyba + ennek a szellemében nem hergeltem volna az amcsikat + japánoknak is ezt tanácsoltam volna. Nyugodtan támadjanak meg akit akarnak a Csendes Óceánon csak az amcsikat ne.

Így az izolációs politika talán meghozta volna a gyümölcsét és az USA nem avatkozik be.

Aztán a győzelem után 5-10-15-20 évvel Németország vagyis akkor már a III. Birodalom felveszi az USA-val a diplomáciai kapcsolatot és így tovább...

Ha Hitler nem is hagyta volna békén a zsidókat (semmi értelme sem volt az üldöztetésüknek a háború szempontjából) de ha nyer valószínűleg sosem derült volna ki, hogy mit tett.

Esetleg majd a 1990- 2000-es években a III Birodalom akkori vezetése felold valami erősen kozmetikázott titkosítást arról, hogy Hitlernek (és az akkori német vezetésnek )volt 1-2 durva "túlkapása" de hát háború volt és amúgy is ennek már 60 éve. A III. Birodalom akkori vezetői majd "elszégyellik" magukat, nyilvánosan bocsánatot kérnek és mehet minden tovább...