Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Prof William #10813 Először is nem támadtam volna még Oroszországot. Mehet most a vita, hogy akkor az oroszok támadni akartak volna-e vagy nem, én azt feltételeztem volna, hogy nem.
Arra törekedtem volna, hogy a háború MINDENKÉPPEN le legyen zárva nyugaton, mielőtt keletre nézelődnék.
Dunqerk -nél nem adtam volna ki az "álj" parancsot és minden áron elpusztítottam volna a britt expedíciós sereget. Sokak szerint a sereg sikeres kimentése vezetett Churchill megválasztásához. Ezt talán el lehetett volna kerülni.
Sőt beizzítottam volna a német titkosszolgálatot még 1935-36-ban hogy Churchill szenvedjen valami apró balesetet -pl Borotválkozás közben véletlenül hátbalövi saját magát- így kiiktatva őt az egyenletből.
Így talán 41-re béke lett volna nyugaton.
Ha mindenképpen meg kellett volna támadni a SZU-t akkor lehet hogy előtte megpróbáltam volna kinyíratni "Kedves Koba-t," (Sztálin) és az így kirobban zűrzavarban támadni.
Ha ez nem ment volna akkor indulna a támadás, úgy hogy terveztük, de nagy mértékben a tábornokaimra hallgatva, kb olyan beleszólási szinten ahogy Sztálin szólt bele a hadvezetésbe (1943-tó persze amikor már megjött az esze.)
És persze elsőnek kikiáltattam volna - vazalllusként- a szabad Ukrajnát.