Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
Ééééés kész van. Végignyomtam :))) A végén a főellen lehetett volna kicsit nehezebb is, de nem lövöm le a poént hogy hogy kell megnyuvasztani :)) Nekem nagyon bejött ez a game, hangulatilag ott van a topon de rakhattak volna bele több puzzlet is meg egy kicsit több lehetőséget minden téren. A csapat-manageléssel is foglalkozhattak volna még többet pl. És nekem mediumon sosem volt olyan hogy a csapatom elvesztette vola a belém vetett bizalmat pedig néha csináltam furcsa dolgokat direkt hogy megnézzem ezt... Sosem kellett pl. vérvizsgálatot csinálnom saját magammal kivéve persze azt az egy esetet mikor a történet ezt megkívánta. Szóval ezt az egész "bíznak-nem bíznak bennem és van saját személyiségük a társaimnak" dolgot jobban ki lehetett volna használni szvsz. Mindezek ellenére nekem tetszett. Monduk a történetet nem teljesen értem... Ha jól vettem ki akkor ott az északi sarkon mindenfére UFO-kat kutatnak és az egyik ilyennek jött ez a vírus vagy nemtudommi és fertőzi meg az embereket. Ennyi. Aztán azt a parancsnokot kell kergetni a végén aki elkábított téged de hogy pontosan miért is arról fogalmam sincs :)) De lehet hogy csak azért mert ez még csak béta és a fullba majd meg is magyaráznak mindent :D Ez kicsit hosszúra sikeredett sorry, csak azt akartam mondani hogy nekem tetszett