The Thing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem full csak vmi hiányzik belõle(pl.videók).De ez csak privét feltevés.
Meglátju(holnap már biztos meglesz)
skorpio7
Sajna még nem ... pedig azért csak megnézném , hogy mi is az ( A full elvetésést én is pont az alig 21 file miatt tartom kétségesnek . ) ! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

szia Skorpio!Isonews-on nem nagyon szoktak megjelenni szar verziók.Gondolok az Unreal2003-ra.Nekem a build927 tökéletesen fut,és én nem találtam benne bugot.Az új 947-es áll.ennek a repackja,de emiatt egyáltalán nem rossz.
Igaz a Thingnél keveslem egy kicsit a háromszázegynéhány megát,de bízok benne...Egyébként ha tudsz linket,szívesen venném.
skorpio7
Engem nagyon is érdekel a jó kis E3-as videó után ... csak nem tudom elhinni , hogy ez a full game lenne .És mások negatív tapasztalatai alapján egy pre-alfa változatot nem fogok leszedni sehonnan ( semmilyen játékból ), mert nem akarom elõre elitélni a játékot ez alapján .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ennyire nem érdekel senki a game?Linket valaki?(hülye kérdés)
Dynamic
Az nem baj, ha nem az igazi,arra elég, hogy belekóstoljak😊
Gery1980
Rajta volt a PC Guru mostani számának CD-jén is!Állat volt a Trailer az már biztos!

Dynamic
Természetesen van hivatalos oldal is itten ni

Jó kis flashes, úgyhogy kukkoljátok!
ujedith
ez mi?

Dynamic
Halihó, mit fedeztem fel az isonewson:
08/03/2002 The Thing *NUKE* iNSANiTY

Nagyon érdekelne a téma, remélem mást is.Én személy szerint nagyon várom a gammát.A grafika ugyan nem nagy szám, de a hangulat nagyon ott van.Természetesen az azonos címû film alapján készült akció-horror-kaland.Akit érdekel, az a Hardwireden itt ömlesztve egy csomó infót talál róla.Érdemes még a trélert is megnézni, ami, mint mondtam, nem a grafikával, hanem a hangulattal büntet.