Jokerdes! Eloszor is jol atkell am nezni akampanyokat amiket leszedsz! Sajna mostansag egyre inkabb elharapodzott az olyan kampany mitn amilyen a Yom Kippur is volt hogy 1000 egyedi szar kell hozza, es vagy kisilabizalod belole (mint ahogy en is tettem) vagy felteszed es lessz egy kusza fosod! (legtobb ugy kezdi hogy torold le az egeszet es tedd fel amit o osszeexkabalt....)
De ha nekiis kezdesz a kisilabizalasnak mindent egyenkent le kell akkor szinmkronizalnod a sajatoddal es egyeztetned, majd kiprobalnod....
Aztan johet az hogy ha gond van vele mint ami most volt YomK.-al...akkor at kell allitani az eroviszonyokat. En is ezt csinaltam most....
(YomK. is tele volt huyle hibakkal...most mikor atnyalaztam derult ki hogy a fele szar..es ki kellet javitani...(pl fegyver utanpotlas...eleve rossz nevek voltak benne..valami uber regi 2 eves weaponpack alapjan farigcsalhattak...mert akkoriban voltak ilyen nevek a weaponpackban amit hasznaltak a YomK-ban....csoda hogy nem mukodott rendesen?! :D....(most mukodik...remelem )