754
-
intruder2 #554 Az Exocet csak a nem tudom mikortól választható. Állítsd be mondjuk 1991-re, úgy már tuti jó lesz :D. -
#553 Vettem észre:) Egyébként melyik fegyvert kell hajó ellen hasznáni? a Kormoran-t vagy a Radio irányítású fegyívert?? nem tudom nem ástam ebbe bele maga.- Úgy tudtam az exocetet használták az argentínok anno. -
#552 Thx -
#551 Middle Easten az Anti ship bugos! -
#550 JA most álltam rá single missionökre:) kár hogy csak generáltatni lehet vele te magad nem adhatsz meg paramétereket:) meg az a Planning map hát mit is mondjak... a két állású nagyítűásával akár ne is lenne:D a köv játékukra csinálhatnának vele valamit:D
Egy Super Entendard-al most toltam le 2 Migf 23-ast meg 2 Su15-öst:) Meg belefért egy hajó is:)
mondjuk nagyot néztem mikor az első generált Anti ship küldimnél elküldött az arab félsziget közepére:D -
syscoHUN #549 Ahogy olvasgatom elegge jol benne vagy a dolgokban,eleg otthonosan mozogsz a temaban.Gratula a patch-ekhez,nagyon cool lett. -
#548 #545 -ot frissitettem -
#547 Jokerdes! Eloszor is jol atkell am nezni akampanyokat amiket leszedsz! Sajna mostansag egyre inkabb elharapodzott az olyan kampany mitn amilyen a Yom Kippur is volt hogy 1000 egyedi szar kell hozza, es vagy kisilabizalod belole (mint ahogy en is tettem) vagy felteszed es lessz egy kusza fosod! (legtobb ugy kezdi hogy torold le az egeszet es tedd fel amit o osszeexkabalt....)
De ha nekiis kezdesz a kisilabizalasnak mindent egyenkent le kell akkor szinmkronizalnod a sajatoddal es egyeztetned, majd kiprobalnod....
Aztan johet az hogy ha gond van vele mint ami most volt YomK.-al...akkor at kell allitani az eroviszonyokat. En is ezt csinaltam most....
(YomK. is tele volt huyle hibakkal...most mikor atnyalaztam derult ki hogy a fele szar..es ki kellet javitani...(pl fegyver utanpotlas...eleve rossz nevek voltak benne..valami uber regi 2 eves weaponpack alapjan farigcsalhattak...mert akkoriban voltak ilyen nevek a weaponpackban amit hasznaltak a YomK-ban....csoda hogy nem mukodott rendesen?! :D....(most mukodik...remelem ) -
#546 Okés. Kérdés ha a netről leszedek egy kampányt és aplikálom a Boppackos SFP-1 mellé akkor mit kell kijhavítanom, hogy a Yom Kippurban észlelt dolgok ne kerüljenek elő? -
#545 De csak az a 2 kampany van benne. Eddig az volt. A Burning Sand az SFP1 alap kampanya, a Yom Kippurt meg en tettem bele.
Sajna nem a kampany az erossege az SFP1-nek...szvsz single mission-t jobbakat general (plane ha sokfele gep van benne!), mint kampanyt, radasul tulsagosan sarkos a kampany....en nem igazan szeretem, bar Yom Kippurt jatszom ha epp nem basz fel agyilag hogy szarul van megirva (sajna mar ilyen melysegekbe nem latok bele...meg kene csinalni rendesen hogy pl sajat bazist ne tudjanak elfoglalni..mert szopas ellenseges legvedelmi ossztuzben felszallni....) -
#544 Legtobb F-4 Phantom II modifikacio (E,N,J,G, es az angol verziok) leginkabb ott hordoztak egy Sparrow helyet felaldozva. De kepes a Phantom gyakorlatilag a negy Sidewinder fuggeszto kivetelevel minden csomoponton hordozni ECM kontenert! Vietnamban nem volt ritka hogy meglegyen a korkoros lefedettseg a kulso fuggesztokon vagy a belsokon a sidewinderek alatt hordozott egyet-egyet jobb es bal oldalon is! Aztan ahogy fejlodtek az ECM rendszerek, egyre hatekonyabbak lettek es eleg volt mar egy is a gepen igy mehetett a Sparrow helyere. Nemutolso sorban ilyenkor a sokkal nagyobb teherbirasu pilonok felszabadultak a bevetesnek megfelelo fegyverzet javara! Persze ez se volt mindig igy...van fotom amin vietnamban kezdetleges (full elsogeneracios) ECM-et is a Sparrow helyen hordoz a gep..... -
#543 Kérdés az ugye nem okés ha nekem csak 2 kampányt enged indítani a burning sandset és a Yom kippurt?? Vagy ez így okés? -
intruder2 #542 Király! Nagyon ász a dolog (főleg, mivel én pl. nem tudtam, hogy az F-4 a bal eslő törzsfüggesztőn ECM-et is tudott vinni). Majd még este tesztelem Yom Kippurt is. -
#541 nah legyen mar nekije logo is
-
#540 !!SFP1-BoPack v1.02 update!! -
#539 Adtam az asszimetrikus fuggesztesnek egy nagyot ;)) ..es meg kozel se vegeztem...
-
#538 Ehh van mit javitgatni...itt van pl az F-4G...nem volt benne ECM...pedig az mar Wild Weasel IV-es volt...nah raktam bele :D
Jobb vagyok mint a nagyjavitast vegzo cegek -
#537 Hmmm ahogy nezem ez egesz SFP1-ben forditva van..mert a gyari F-4E-ben is...ez azt jelenti hogy a fuggeszto kepernyon a gepet hatulrol kene nezni nem elorol...hat ez baki.....most jottem erre ra mikor a bal elso Sparrow fuggesztot elkulonitettem hogy oda lehessen ECM-et es celmegjelolot rakni es a mellette levon ettol meg ugyanugy legyen Sparrow...(nem ugy mint eddig!)...
Nah sebaj...lenyeg hogy meg kell szokne de repules kozben mar rendben a jo ehlyen van legalabb minden :DDD -
#536 De termeszetesen azert jo lett
-
#535 Ehh csunyan belegabalyodott aki ezt az A-7D-t keszitette....szembol nezte a bal-jobb oldalt mikozben a program mindig haturol nezve veszi alapul a bal-jobb oldalt...
Semmi kedvem vegigbogaraszni a szarnyleirokat (ott kene megcserelnui a ket(2x2) pilont), igy lesz egy kis szepseghibaja...ami a fuggeszto oldalon a jobb oldalra rakunk az a balon lesz....de nem gaz meg behataroltam a pilonoktak hogy hova mirakhato tehat jol fog vegul kijonni a dolog, ahogy kell a gep jobb oldalan a celmegjelolo a balon meg az ECM.... -
#534 Hurra raadasul az A-7Dben fel vannak cserelve a pilonok...
Mert az A-7D jobb belson hordozott celmegjelolot, bal kulson meg ECM-et. (pont mint ahogy a hangar kepen is van...bar azon nem celmegjelolo van..) -
#533 Akkor lesz meg ma v1.02 update -
#532 Erdekes ugye az hogy trim az nincs ebben a szimben (vagy csak en nem talalkoztam vele :D), es hard flightmodellen huz rendesen a nagyobb suly fele a gep..erdekes repulni igy vele
-
#531 Megkaptam! Ertem mi a stajsz!
Super Etendard belso ket pilonjat megcsinalom asszimetrikusan fuggeszthetore, a tobbi marad ahogy van.
Illetve elobanyaszom az A-7 Corsaires szakirodalmat es az alapjan az A-7D-nek is megoldom.
Kerdes hogy melyik gepnek csinaljam meg meg?! -
#530 Meg nem ert ide! Ha megjon jelentkezem! -
intruder2 #529 Mail ment! -
#528 seaweed(kukac)freemail[pont]hu -
intruder2 #527 Kellene majd az e-mail címed, hogy el tudjam küldeni. -
intruder2 #526 A SEtendardnál nem igazán néztem, hogy használható-e a másik pilonon a tank, de elvileg igen, mindjárt kipróbálom. Majd mindjárt elküldöm a változtatásokat. -
#525 Miután konozolokra nem sok szimulátor látott napvilágot így kénytelen vayok a PC-nél maradni... csak most is Vettem új gépet és már látom, hogy qrvára nem fog semmit érni 1 év múlva:/ Na mindegy. Ez már túl offtopic volt. -
#524 Ha ne tetszik hasznalj mast...ez van. -
#523 ja pont ez a hozzáállás jellemzi a mai játékfejlesztőket... nem drága egy jó proci manapság azért.... -
#522 Nah jah...de nem draga manapsag egy nagy vinyo azert -
#521 IGen WOE WOW SFP1-et összefésülni, hogy ne legyenek meg bizonyos file-ok 2 szer tök feleslegesen a gépen. és elég lenne csak a kampányok idejét különvenni és az be is határolná a használt gépeket. -
#520 Arra gondolsz hogy pl WoE-t meg SPF1-et osszefesulned?! -
#519 Nem rossz elgondolas, az asszimetrikus fuggesztesbe meg nem melyedtem bele. Ha gondolod belerakhatjuk, persze ehhez el kell kuldened a modositasokat, megjelolve hogy mi valtozott mert nincs most sok kedvem egyenkent vegignyalazni mindent ;)
Tenyleg amugy pl aszimetrikusan pl SEtendardnal a masik oldalon levo tank mukodik?! azaz az uzemanyag benne van? A gep szamolja?! Vagy csak "disz"?! Magyarul: Megoldhato?! -
#518 Igazból azért gondolkodtam az összefésülésen mert mineküljön 2 install a gépemen?? -
intruder2 #517 Király az új BOPack! Tetszik a dolog, bár én már eszközöltem pár változtatást a saját hóbortjaim miatt (pl. néhány gépnél lehetővé tettem az asszimetrikus terhelést (A Falkland-i háborúban a SEtendardok pl. csak egy Exocet-et vittek a másik pilonon póttank volt. Meg minek vigyek az A-7esen 2 ugyanolyan LANTRIN konténert? Így a NAV és TGP LANTRIN-t is tudom vinni, vagy csak a TGP-t)) A gépek jók, a Mig-15 amúgy is nagy vágyam volt :D. -
#516 Jah csak azert mert en eddig minden Addon-t es Modot be tudtam uzemelni SFP1 es WoV alatt (WoE alatt egyelore csak weapon pack van...ott nem is erolkodok..az jo ugy ahoyg van..Igaz WoV alatt is csak olyan gepek vannak pluszban (kb +10db vagy meg anyise)amik odaillenek.) -
#515 Texturahivatkozasok a Lod fileokon belul vannak. Igy csak az inijet kell rendesen megirni es mukodik mindenhol!
BoPack v1.01 update! Tessek tesztelni! (Legfokepp a Yom Kippur-i hadjaratot mert azt probaltam benne kijavitani!)