• intruder2
    Tudom, hogy az A-7-nél azért van így mert van célmegjelölő, csak kissé idegesítő a játéknak ez a hülyesége. (Bár ezzel nincs gond. Akkoriban tudtommal a játékban alapból meglévő gépek közül csak az F-4 tudott lézeres bombát vinni.)

Nem gondoltam, hogy az a Pack van benne, mivel mikor legutóbb megpróbáltam a Bunyip oldaláról letöltött csomagot használni, kiakadt az XP, hogy a fájlok amivel dolgozott valszeg elvesztek.

Amúgy gratulálok a munkához, sokaknak nem lett volna türelmük ezt így összehozni (köztük nekem se).

bgabornak:

Az utolsó kérdésedre a válasz: nem. Sajnos, csak olyan avionikai rendszereket lehet használni, amik az alap játékban benne vannak. (Javítsanak ki a profik ha hülyeséget mondok, de én így vettem észre) Tényleg jó gép, de sajna a játék határai eléggé lerontják. Nagy magasságból, csak atomot szabad (pontatlan célzás, kivéve ha irányított fegyvered van). Alacsonyan repülve viszont király. Egyetlen bajom, hogy az atomnak kicsit kicsi a kiterjedése (kb. 1 reptérnyi terület, talán kicsit kisebb).