754
-
#434 logo mar van... (mai kerult bele frissites: pl uj jaguar 7-es Dll-es, vagy pl Canberrakat is javitottam (bar ezek nem voltak a 0.8-ban...de tobbsoros javitasra szorulnak ;))
-
bgabor #433 Köszi, megnézem. -
#432 Hetvege fele lesz BoPack v0.9 vagy ha addig meg lesz hozza ez az lehet 1.0 lesz ;))
Nem tudom meg hogy mit csinaljak?! Patch legyen?! (cirka 600 mega az uj update kicsomagolva...installban legalabb 100 mega lesz) Vagy legyen full install?! (Ez kb 1Gigas install filet jelentene amit nem kell magyarazni hogy mennyi feltolteni...de leszedni se egy alom...) -
#431 Ajanlom figyelmedbe ezt az oldaunk tenyleg..ezek a cikkekbol tanultam en is anno...(amugy van 5 szoropisztolyom+kompresszor azokkal festek) Illetve az SG MBK-t. -
#430 Thx...mar egeszen belejottem, tudom mit hol es miert ;) -
syscoHUN #429 Csuuuucs -
bgabor #428 Amúgy a makettezés topicba nem írnád le nagy vonalakban, hogyan/mivel szoktál makettet festeni? Láttam a BoP-on a MiG-15-ösödet, gyönyörű a festése. Mivel fújod fel a festéket? Ez nyilván hatékonyabb módszer az ecsettel való festegetésnél.
Persze csak ha van időd rá, tényleg nem akarlak ilyesmivel zargatni. -
bgabor #427 Hát igen, sajnos ez az ára a sok repülhető gépnek. Nem baj, azért szeretjük az SFP1-et,WoV-ot,WoE-t mert annyira jól bővíthető.
Az atombomba pedig szándékosan ilyen. A B61 taktikai atomfegyver, azaz kis hatóerejű nuke, bizonyos célok elvégzésére. Bár asszem van a játékban B83-as is, azt próbáltad? Elvileg az erősebb.
Seaweed: Tényleg szép munka ez a bopack, sok sok órát tölthettél a Notepad előtt miatta. :-) -
#426 Nah megint birizgaltam kicsit a bopackot...most rendbetettem mindent (remelem) fegyverek teren...foleg koncentralva LGB es raketafegyverzetekre! (pl most mar Irani Tomcat is boszen viszi az AIM-54A-t ;)..vagy epp az FB-111A is viheti az LGB-t...meg meg sok-sok mas....)
(Phoenixeket mar ellottem jo kisdoboshoz melton )
Snoopy RuleZ
-
#425 -
intruder2 #424 Nem is azt akarom! 4000-ről 250-el oldva úgy, hohy a célpontba cspódjon közvetlenül, már nem tudok elmenekülni a B61-es lökéshullámától, szal ez tényleg úgy alkalmazható igazán, ahogy annak idején csinálták, azaz meredek emelkedésből oldva és utána rögtön kifordulni. Ezzel meg az a gond, hogy a játékban alapban benne lévő célzókijelző nem jó bombázáshoz, ezért tegnap letöltöttem egy király Bombsight modot, amivel ez is megoldható lenne, csakhát 250-el kéne úgy emelkednem, hogy mikor elérem a 4000-et akkor legyen a cél a bombsight kioldási pontjánál. Gyakorolni kell majd, vagy letenni az atombombázásról :D -
#423 Repulogepfedelzeti atomfegyverek altalaban nem a 2-300 kilotonnasak koze tartoznak mert akkor a hordozo gepnek eselye se lenne elmenne elmenekulni. Pl a B61-es a 0.3Kt-tol akar 340Kt-ig is terjedt egyes alvaltozataival..de mar a legkosebbnel is meg volt szabva hogy milyen magassagbol es milyen minimum (sot legtobbszor a szog, es a max sebesseg is!) sebesseggel lehet oldani!
Szvsz semmi ertelme nem lenne ha beleraknanak a weaponpackba egy felorszagot lerombolo 10megatonnas szornyet... -
intruder2 #422 Tudom, hogy az A-7-nél azért van így mert van célmegjelölő, csak kissé idegesítő a játéknak ez a hülyesége. (Bár ezzel nincs gond. Akkoriban tudtommal a játékban alapból meglévő gépek közül csak az F-4 tudott lézeres bombát vinni.)
Nem gondoltam, hogy az a Pack van benne, mivel mikor legutóbb megpróbáltam a Bunyip oldaláról letöltött csomagot használni, kiakadt az XP, hogy a fájlok amivel dolgozott valszeg elvesztek.
Amúgy gratulálok a munkához, sokaknak nem lett volna türelmük ezt így összehozni (köztük nekem se).
bgabornak:
Az utolsó kérdésedre a válasz: nem. Sajnos, csak olyan avionikai rendszereket lehet használni, amik az alap játékban benne vannak. (Javítsanak ki a profik ha hülyeséget mondok, de én így vettem észre) Tényleg jó gép, de sajna a játék határai eléggé lerontják. Nagy magasságból, csak atomot szabad (pontatlan célzás, kivéve ha irányított fegyvered van). Alacsonyan repülve viszont király. Egyetlen bajom, hogy az atomnak kicsit kicsi a kiterjedése (kb. 1 reptérnyi terület, talán kicsit kisebb). -
#421 intruder2:
Nem A-7E?
bgabor:
az ismert oldalakrol....de kiveszed a bopackbol (telepitve) es kiprobalod...nem tudom hogy mukodik e WoE alatt... (elvileg igen...max kicsit javitgatni kell itt ott rajta :D)
Pave Track: azert ne almodozzunk mar....ez SFP1 szint...nem Falcon 4 :D -
bgabor #420 Lenne egy kérdésem:
Az FB-111-et,ami a bopackbe került a netről szerezted be? Ha igen akkor honnan lehet letölteni? És vajon WoE+WoV kompatibilis e?
Csak azért érdeklődöm, mert nagyon jó kis gép. A spéci Pave Tack rendszert is lehet használni vele? -
#419 az ok egyszeru..az elso modszer probalja a kezdetleges nem gepen levo megjelolesi modszert(ereket) imitalni..azaz csak idealis korulmenyek kozt engedi oldani a lezeres bombat (magasan vizszintesen a cel fele repulve). A masodik amit leirtal az meg egyertelmu..van a gepen celmegjelolo igy azzal megy minden rendben.
Weaponpack is onnan van amit linkeltel leven Bunnyap kesziti, csak rendre ki van probalva es javitgatva van a BoPackban! (Megjegyzem NEM keves munkam van benne hogy pl minden mukodjon flottul ne csak benne legyen ala nature a weaponpackban!) Mindig a kesziteskor legutolso es jol mukodo weapon pack van benne. (Bar volt 1 amiben egy beta volt es en javitottam mindent kezzel benne ki)
A bombing range tenyleg hasznos lehet, jol lehet vele gyakorolni.
A.7F nincs a bopackban mert a tipust en inkabb a WoV-ban latom szivesen. Egyszer majdcsak osszehozok egy bopackot a WoV-hoz is ;))
Jah van egy cirka 300 megas update(v0.9) a bopackhoz kisebb javitasokkal es szepsegtapasszal (hanagar screen pl)...lehet legyartom a heten az intalljat....
-
intruder2 #418 Hi all!
Nagyban játszok az SFP1+BOPack0.8-al és van egy kis problémám a lézeres bombákkal. Nekem, csak úgy hajlandó kioldani, hogy kb. 10nm-ről szintrepülésben, kb. 4000ft-on megyek a cél felé és közben folyton nyomom a kioldógombot, "majd csak leoldja" alapon. Viszont fetöltöttem egy A-7F modot és arra lehetett TGP-t rakni (van LANTRIN), és azzal szinte mindig sikerül. Elég, ha pl. a NUM*-al (vizuális kijelölés) kijelölöm a célt, a TGP rááll és van egy olyan kereszt mint az AGM-65D-nél. Ha úgy repülök, hogy a kereszt megközelítőleg a célon van, akkor tuti a találat, de ha ki van jelölve a cél, akkor még "elfele" is repülhetek, semmi nem akadályozza a bomba kioldását.
Úgy gondolom, hogy a TGP nélküli oldásnál csak azért olyan pontos, mert kiszámítja, hogy mikor kell oldani ahhoz, hogy a célt eltalálja. Ezt abból gondolom, hogy több bomba sorozatos oldásánál nem tapasztaltam azt, hogy a cél közelében besorolnak egymás mögé. TGP-vel viszont ahogy szűkül a "célkúp" (amin belül repül a bomba) úgy lesz egyre kisebb a szóródásuk, és a cél közelében már szépen libasorban repkednek.
Ezt nem tudom hogyan lehetne megoldani, mert pl. az A-6-nak beépített lézercélzója van, amit a játék nem igazán akar használni.
Amúgy nagyon király a BOPack! Viszont mindenkinek, akinek gondjai vannak a bombázással ajánlom, hogy töltse le a Bombing Range terraint erről az oldalról. A WeaponPack-ot viszont ne töltsétek le, nekem nem működött annak idején, bár ki tudja, de nem kéne elcseszni a jó BOPack-es WeaponPackot. A Bombing Range PDF fájlját érdemes elolvasni, valamint megnézni a linket, ami további dokumentációkat tartalmaz, sajnos angol nyelven.
Na, megyek is vissza az FB-111-esem műszerfala mögé és valakinek atomot robbantok a fejére -
kraftman85 #417 és ami a legjobb hogy max sebességgel jött le -
kraftman85 #416 köszi szépen, kipróbálom -
#415 Egesz nap gyakorlatilag -
#414 O_O egésze este ezen dolgoztál? -
#413 http://rapidshare.de/files/23444630/SFP1-BoPack_v0.8_patch.001.html
http://rapidshare.de/files/23448561/SFP1-BoPack_v0.8_patch.002.html
http://rapidshare.de/files/23450489/SFP1-BoPack_v0.8_patch.003.html
http://bop.agria.hu/download/SFP1-BoPack_v0.8_patch.crc -
#412 Nah most mar okes..toltom fel 240 megas a telepito az install utan az SFP1 konyvtar meg 6.6 giga (szep nagy..de aki ismeri az SFP1 motort az tudja hogy ezzel nem lehet mit kezdeni..vagy beletordoik az ember es moddolja vagy nem es lesz par giga megtakaritott helye... ) -
#411 Erdekes! Most meg nem tunt el az emlitett anyag!...hmmmmmmmmm...nah sebaj..."inkabb merj tobbszor mint...." -
#410 Azta!!!!!!!!!!!
Megdobbenve vettem tudomasul az ellenorzotelepites osszehasonlitasa kozben hogy az utolso gyari patch onkenyesen torol egyes addon gepeket!!! Csak a konyvtaraikat hagyta meg ( CF-5A, F-5A, es Tornadok!!) Pedig ezekhez az egvilagon semmi koze! (Mar az is gyanus volt hogy a komplett weapons konyvtarat is letorli....)
Most tesztelem a masik gepemen....de ez azert durva...(ennek ismereteben gyartom mar ujra a BoPack 0.8-ast!) -
#409 Kb ot ot es fel giga lesz az uj BoPackal az SFP1. -
#408 Ez még mekkora helyet foglal az elözökhöz képest?
-
#407 Hat sajna nem bizok benne hogy minden renben lesz.."lattunk mar karon varjut" az a tuti ha ugy telepited ahog a redmeben van (max az elso patchek nehezen felelhetok a neten de azert meg meg lehet oket talalni), en is szep sorban telepitgetem mert az a tuti!
Amugy igen! Elvileg az utolso patch tartalmazza az osszes olozot... -
#406 Egy kérdésem lenne a legutolso patch-re azt irták hogy tartalmazza az elözöket igy csak az utolsot kell felvenni.Vagy az melyik javitás? -
#405 blahhh...hiba van benne...ujra kell gyartanom az installt...keshet a feltoltes...akar holnapra.. -
#404 Kis izelito mig megy fel....az elso lett a "hivatalos" logo..a tobbi meg csak hogy ne vesszen karba... (readme)
letoltesi linkek hamarosan (most megy fel!)... -
#403 Keszvan! Reggel 9-tol eddig tarott rendberakni az SFP1+BoPack v0.6-ot az SP4 utan!
Most legyartom az instalt, kiprobalom, aztan feltoltom... -
#402 ezt minden topicban meg fogod kérdezni?? -
#401 Veddmeg! -
#400 Hello!
Ez a game! Le lehet valahonnan tölteni ingyen? -
#399 Keep up the good work:) -
#398 Ehh meg mindig ezell vagyok elfoglalva...ugyebar a SP4-es patch legyilkolja a weaponpackot (le is tolri installkor a konyvatarat!), ami nem is baj talan..de az uj weaponpackban nagyon sok valtozas tortent! (ezert volt hogy valaki irta is valamelyik topicban hogy nem megy neki egy ket gepen fegyverzet...)
Nah ezt farigcsalom...a helyzet "rendben van", csak sok kis apro ini-edit meg apro szoszmotoles hogy mukodjenek a dolgok..de szap lassan haladok...
Elvileg mar a vegen jarok..mar hibak kijavitva, most nezem egyenkent vegig az osszes gepet ami benne van hogy jo egy a "fegyverzete"...sziszifuszi munka... -
#397 Keszul a BoPack v0.8 javitasokkal, uj addonokkal!
Fontos! A Telepito Readme-jet olvassatok el mindenkepp! Ide is bevagom majd, es a Bop-on felhivom ra a figyelmet!
szvsz 1-2 oran belul neten lesz! -
#396 En nem...mostanaban nem szimeztem...egyeb elfoglaltsagaim miatt. -
#395 tudja valaki hogy mit tartalmaz a checksix-en találhato mega pack c6 nevü 320MB-os patch?