• Seaweed
    "F-5E-nél szétesik a textúra bizonyos skinekkel/függesztménnyel. Gunpodot enged rakni, meg F-6 pylonokat, de ezek miatt esik szét a gép textúrája."

Sajnos mivel a fegyverek kategoriakba vannak sorolva es csak a kategoriakat lehet megszabni igy ezen valtoztatni nem is lehet!
    Tehat egy konkret esetben, pl a F-5E-nel mive llehetett a gepre SUU-11-es gepagyukontenert fuggegszteni igy emiatt lehet akar SUU-23-ast is...mert egy csoportban vannak. A megoldas az hogy nem kell feltenni ra! (Gepagyukontenerekenel en egy regi bugot ismerek, megpedig ha 1nel tobb van a gepen akkor nem latszik a futomu csak ha lo a kontener....a skinszeteses nalam nem jelentkezik egyik gepen se...szoval ez egyedi problema, szvsz driver...) Illetve mivel ez "gyari" kiosztas es tulajdonkeppen nem ut a valosagtol el igy nem modositom az ini filet! (ugyis csak azt tehetnem hogy kiveszem a gepagyukontenerek fuggesztesenek lehetoseget egyes pilonokrol....)

"Ja, amúgy az F5-ön nem lehet behúzni a flapset sem."

Mivel automata....

Elekszult a v0.6 620 mega, van benne egy ket uj gep, sok-sok javitas...feltoltom..es egy jodarabig tutin akarok ezzel foglalkozni....(erdemeleges bugrol report nem jott, en jopar hibat felderitettem es kijavitottam tegnap amikor minden gepet kiprobaltam...szal marad igy...)