754
  • f2d
    Ha megtalálom valahol én azért megszerzem. Egy próbát megér.
  • Seaweed
    Az uj patchek ota WoV es SFP1 ben is vannak 3D felhok. WoE ha meg is jelent nem europaban....es mivel manapsag mar nem igazan "toltogetek" igyh ozzam meg nem jutott el...
  • f2d
    Sziasztok!
    Valaki kipróbálta már a Wings Over Europe: Cold War Gone Hot gamét? Úgyláttam a Thirdiwre oldalán, hogy már patch is jelent meg hozzá, ebből gondolom, hogy már megjelent. Jól néznek ki a #384 sz. hsz.-ben a cockpit-ok, én inkább a Harrier-re lennék kiváncsi pl, hogy megoldották-e, és hogyan a helyből felszállást/leszállást. Ha jól látom a képeken már a felhők is átmentek 3D-be, nagyon úgytünik, hogy az SFP1 néven indult szim szép szépen fejlődik, és hosszú karriert fog még befutni.
    (Mégegy kicsit azért csiszolhatnának az avionikán.)
  • neuro
  • neuro
    Jöhetne már a WoE. Kíváncsi lennék arra a HUD-ra és af F-15-re.
  • Seaweed
    siraly epp csak kiprobaltam:

-vegre van metrikus mertekegyseg!
    -felhok egesz jok lettek!

-BOPackot aktualizalni kell tobb fronton is az uj patchez!!!
  • neuro
    kint van az új service pack
  • Seaweed
    Jah epp tegnap lattam a checksix-Fr-en de el vagyok havazva es nem neztem meg.
  • neuro
    Jónak tűnik:

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=145;t=003088
  • Seaweed
    Felhok nem rosszak
  • Seaweed
    WOE:

• neuro
    http://www.gogamer.com/cgi-bin/GoGamer.storefront/EN/Product/001WINO

30 dollár, megjelenés május 15.
  • neuro
    szerintem már tényleg csak napok kérdése... :)
  • Seaweed
    Hmmmmmmmmmmmmmmm nyami
    Oszt megjelent e mar valyon?!
  • neuro
    "When you install WOE, you get the option to merge your install of WOV with it so that you end up with one big game: 2 terrains and complete planeset without having to extract any cat files. The merged install works great for online MP as well. This is really cool!

WOE does not inherently support Navy aircraft and carrier operations, but merged with WOV, you get everything. You just have to make custom missions and campaigns to use the Naval aircraft and carriers with Europe."
  • Seaweed
    par uj gep + hibajavitas
  • kraftman85
    Üdv mindenkinek!
    Köszi a linket, már elkezdett nekem is tölteni, de iszonyúan szarul...
    Amugy érdeklődnék hogy mi is a különbség a BoPack (v4.0+v5.0) és a (v6.0a) között?
  • Seaweed
  • Bucser
    demájátszaniakarok
  • Seaweed
    Nyugiiiiiiiiiiiiiiii! Szedjel hanygyat boxkesztyuben ha ideges vaaaaaaaagy...majd lejon eccercsak'
  • Bucser
    első 3 alkalommal flashgettel próbáltam de 40 megánál megállt10 prcig se előre se hátra aztán 30-nál aztán a 3 serverről 12-nél.. Most próbálom megint flashgettel itthagyom estére és lejön ami lejön... De már ottartok hogy egy erőteljes rúgással lebaxom a monitort az asztalról...
  • Seaweed
    Hasznalj valamilyen letoltes managert es hagyd ott ejszakara...illetve masik szervert vallasz minden probalkozasnal.
  • Bucser
    HÁT Bassza meg mostmár a fliefront saját magát resumolni nem lehet náluk a letöltést viszont olyan ratyi tempóban tölt le hogy az leírhatatlan... 9. alkalommal sikerül leszednem ezt a packot( kemény 16 kb/seces átlaggal) erre telepítésnél az arcomba vág egy ilyet, hogy "This file contains invalid data" és kilép!!!! A QRVA ANYJÁT! Lecsekkolom a méretét és 590 helyett csak 483 mega!!! menjenek a francba!

Megint kezdhetem előlről leszedni....
  • syscoHUN
    De ha megis,akkor itt a kozvetlen link:
    BoPack
  • Bucser
    A bop.agria.hu-n a banner alatt van egy letöltés link az elvisz a filefront oldalán és ott lesz egy download now gomb.. egész nagy nem hiszem, ogy el tudod téveszteni:)
  • kraftman85
    Hellosztok!
    A bopack v6.0 -át honnan tudom letölteni? Nézegettem a fórumba de nem láttam hova van belinkelve...
    A v4.0 megvan és a hozzá tartozó v5.0-ás patch is.
    A választ előre is köszi.
  • Seaweed
    full install igen
  • Bucser
    basszameg.. már megint megállt 40 megánál.. a picsába már....
  • Bucser
    hmmm hmmm Talán én vagyok a hülye de csak nem akar lejönni... elkezdi 130 K-val eljut 30 megáig majd szépen megáll a letöltés és ilyen 0,5-el folytatjaa flashget (be van állítva hogy egyszerre csak 1 szálon töltsön)

Próbáltam exploreres letöltést.. el sem kezdte...
  • Bucser
    Gondolom mivel ez is egy szép nagy pack frissen telepített SFP-1-re érdemes felrakni:) Vagy felülír?
  • Seaweed
    bop-on az uj bopack...
  • Seaweed
    Felulirja igen...ezt is kiprobaltam (tesztinstall ilyen feluliratos most...).
  • Seaweed
    Nah reszemrol ez a gunpodos "problema" lezarva!

Megizzasztottam szerencsetlen masik gepen ezekert a shotokert (P3-800, 512SD, Gef2GTS)....

Minden rendben van! Ezen a gepen van a szuz SFP1 install majd, service pack-ok, majd BoPack 0.4 aztan 0.5 teszt-install...

ime a kepek:

ket SUU-11-el...csak a realitasok kedveert...

Ket SUU-23-al es egy SUU-16-al....hogy lassuk "minden renben van e"...

Meg amugy is! Nem kell szegeny szerencsetlen kispocs efotere buzinagy gunpodokat rakni..szegeny egyet lone es letepne a szarnyait
  • sure
    Okéoké, nem töröltem le, mert azt írta a readme, hogy úgyis felülírja. Sőt, hülye vagyok, csak az eredeti nagyfájlt (0.4?) telepítettem. HSZ visszaszívva, user mistake...
  • Seaweed
    tehat meg 1x:

0.5 es 0.6 telepítés elött torold le! a
    \Objects\Weapons\ könyvtárat és a
    \Objects\BULLETOBJECT.INI
    \Objects\GUNDATA.dat
    \Objects\Gundata.ini
    \Objects\MISSILEOBJECT.INI
    fileokat!
  • Seaweed
    Nem egyertelmu!

Ime Gunpod....

..es gunpod...

Meg ha tok sci-fi is az egesz..mert a SUU-23 az a Phantom-hoz keszult...es az F-5 tuti nem tudja hordozni..meg a torzs alatt sem..azaz ott hordozni tudna, de loni biztos nem tudna vele...(de mint irtam ez a kategoriak miatt van!) Masodik kepen a torzs alatt ott van a SUU-11...az mar rendben van....

Mellesleg ez nem bugreport! ....nem artana tudni hogy melyik fuggesztosinre pontosan mit is akartal bigyeszteni aminek ez lett az eredmenye!....ez amit betettel azert meg messze van ettol...

Amugy a hiba nalad lesz! Torolted azokat amik a 0.5 readme-jeben vannak irva telepites elott?!
    (Amugy az en mukodo cuccaim vannak egyaz-egyben(azaz az egesz adott konyvtar pl weapons, vagy a gepek...) benne a telepitoben , es a masik gepen is "tokeletesen"* mukodik.....)

*:kivetel a mar emlitett 1-nel tobb gunpod es a futomu esete....
  • sure
    A Flapssel kapcsolatban ott a pont, nem vártam meg, míg teljesen felgyorsul a gép...

A textúra szétesés viszont egyértelműen a függesztmény miatt van:
    Gunpodot próbáltam rábiggyszteni:

De legyen valami szép is, Sea Vixen:

És mindenképpen riszpekt+köszönet, hogy ennyit nyűglődtél/nyűglődsz a BoPack-kel!
  • Seaweed
    "F-5E-nél szétesik a textúra bizonyos skinekkel/függesztménnyel. Gunpodot enged rakni, meg F-6 pylonokat, de ezek miatt esik szét a gép textúrája."

Sajnos mivel a fegyverek kategoriakba vannak sorolva es csak a kategoriakat lehet megszabni igy ezen valtoztatni nem is lehet!
    Tehat egy konkret esetben, pl a F-5E-nel mive llehetett a gepre SUU-11-es gepagyukontenert fuggegszteni igy emiatt lehet akar SUU-23-ast is...mert egy csoportban vannak. A megoldas az hogy nem kell feltenni ra! (Gepagyukontenerekenel en egy regi bugot ismerek, megpedig ha 1nel tobb van a gepen akkor nem latszik a futomu csak ha lo a kontener....a skinszeteses nalam nem jelentkezik egyik gepen se...szoval ez egyedi problema, szvsz driver...) Illetve mivel ez "gyari" kiosztas es tulajdonkeppen nem ut a valosagtol el igy nem modositom az ini filet! (ugyis csak azt tehetnem hogy kiveszem a gepagyukontenerek fuggesztesenek lehetoseget egyes pilonokrol....)

"Ja, amúgy az F5-ön nem lehet behúzni a flapset sem."

Mivel automata....

Elekszult a v0.6 620 mega, van benne egy ket uj gep, sok-sok javitas...feltoltom..es egy jodarabig tutin akarok ezzel foglalkozni....(erdemeleges bugrol report nem jott, en jopar hibat felderitettem es kijavitottam tegnap amikor minden gepet kiprobaltam...szal marad igy...)
  • sure
    Hát igen, picit nyeletlen balta effekt...oldalkormányt nem is érdemes használni, mert pusztán rudderrel lehet orsózni.

Igazándiból annyit játszottam csak anno az SFP-vel, amíg kb. 2 hónapot egy barátomnál laktam, és neki egy Celeron300-a meg egy TNT32-je volt; azon billentyűzettel, minimál grafikával elfutott, a "semminél jobb" volt...és az idő megszépítette az emlékeket. Most újra felrakva és kipróbálva, sajna nem érzek "bizsergést"...

Ja, amúgy az F5-ön nem lehet behúzni a flapset sem.
  • Bucser
    mármint mire gondolsz?? Hogy az irányítás rossz? egyszerűbb már nem is lehetne:) húzod a botot és fordul:)