.
-
szinte jobbra doltem reflexbol ... nagyon kozel volt :D De hasonlo volt nekem is es utanna vagy negyed oraig remegett a labam...
Mentem egy olyan uton ami 1-1 sav mindket iranyba de kozepen volt egy fordulo sav. ( Tehat 3 sav van de a kozepso csak arra van hogy kanyarodashoz oda sorolj be es megvard mig szabad az ut)
Szoval piros lampanal allok mint 5. vagy 6. auto es azt latom, hogy a szembe levo savbol egy kuuurvanagy hajo jon felem az uton... mellette meg egy Dodge Ram truck.... jonnek felem ezerrel en meg, eskuszom csak ultem az automban es probaltam felfogni, hogy most mi a szar tortenik?!?! Mi a szarert jon felem egy hajo kozel 40mph val?!?! Sztan kapcsoltam az utolso par mp ben es korulnezes nelkul kormany balra ki es gaz... a platon levo hajo egyenesen felem jott. En kimentem a kanyarodo/szembe savba keresztbe, ahol szerencsere senki nem jott mert mindenki lelassult mikor eszrevettek, hogy lejott a hajo a vontatorol, de ha nem veszem eszre szetlapitja az automat a hajo. Mcdonalds kajaldanak az volt az egyetlen nagy szerencseje, hogy a hajo telibeverte a fat es megallt.