.
-
nekem is volt a multkor egy sztorim igaz az már gyalogosan.
mentunk egy szorakozohelyre, ami a helyi plaza 4. emeleten van. mar gyanus volt a plaza parkolojanal, hogy rendor transit, meg sok focus. kiszalltunk be akarunk menni, a fotocellas ajtok es a forgoajto is uzemen kivul, egy csomo ember mar ott fagyoskodott kint.
na én persze marha leleményes gyerek vagyok, mondom a többieknek pattanás vissza a kocsiba, mert én be akarok éjfél előtt érni. (sokkal olcsóbb a belépő, mint éjfél után).
ledzsaveltünk a mélygarázsba, leparkoltunk, majd fellifteztunk a 3. szintig, ott meg kellett állnunk mert a másik lift visz csak fel a 4. szintre, ugyhogy at kellett setalnunk a 3. szinten. na de ott mar friss jelvenyes baratunk meg is allitott hogy mi mit keresunk itt. hat mondom melygarazsbol jovunk, megyunk a masik lifthez. 5-en voltunk, mindannyiunkat lekérdezett cb-n hogy nem-e vagyunk körözve, satöbbi... hát nem kell mondanom, nem értünk be éjfél előtt, kb 30-40 percet elbaszakodott vele. nem beszélve hogy a club inkább egy rendőrbálra hasonlított, valami razzia volt és mindenütt rendőrök. érezd jól magad :D