.
-
akkor nekem meg a többi embernek, akik már fizettek, szépen adják vissza az érte leperkált pénzt...
vagyonadó autós részét mikor kitalálták is meddő volt, ilyen fajta besorolás alapján, ahol csak a teljesítményt nézik, szóval ebben a formában annak sem adok sokat, és legalább át lesz alakítva.
De ha már szervekről van szó, tegnap éjjel jöttem haza, és a házunktól kb 300 méterre utánameredt egy rendőrautó, azonnal villogás, sziréna. Ej mondom nem állok meg, majd a házunk előtt. Na persze még jobban tolta neki a hangot, pedig benyomtam az elakadásjelzőt is, hogy vegye az adást, hogy látom. De nem, felkeltette a fél környéket. Beállok ház elé, abban a pillanatban másik irányból már mögém száguld egy másik autó, mintha a kitolatásomat akarná akadályozni. Kiszállok, két autóból kiömlött 5 rendőr, és nézegetett engem, a kocsit. Há' mondom vmi gáz van-e, aszongya rutinellenőrzés. Meg mér nem álltam meg, meg kell állni. Mondom há itt lakok, ezért gondoltam.. nem, ott kell megállni. KÉrdezem, esetleg keresnek valakit? nem, mindig van ilyen. hát mióta itt lakom, egy rendőrautót nem láttam, nem még egyszerre kettőt igazoltatni. Na mindegy, végül nem lettem bűnöző, meg semmi. De ahogy nézem, a cigányok azóta is jogsi meg forgalmi nélkül száguldoznak, szóval megint sikerült a legjobb embereket igazoltatni.