.
-
nem írok típust, nem kell hogy magára ismerjen a gyerek, és hőzöngjön nekem, de röviden:
az autó magasan a legdrágább ebből a típusból a ha.hu-n. Felhívom, mondom mikor lehetne megnézni... Mond egy időt, jó is nekem előtte-utána pár kereskedést is meg tudok nézni a környéken.
meg ha valóban "kikímélt autó, egyben van "apróbb hibák itt-ott", akkor nekem megéri a 100-150K plusszt.
induláskor hívom:
-rohadásra határozott NEM a válasz, direkt megkérdezem: csomagtérzárnál sem?/típushiba/ NEM, szíjjak cserélve, nagyon vigyáztak rá, garázsban volt stb... oké, mondom nemsokára ott vagyok, addig ne menj vele sehova, meg akarom nézni hidegen hogy indul...
odaérek, autó sehol, mondom hélo mivan? áááá a csaja el kellett hogy menjen megetetni a tanyára a macskákat, na mondom bazdmeg ennyit a hidegindításról. fázok-várok a haverommal/kasznis-autószerelő/ jó egy félóra múlva előjön a csaj egy olyan kotvány autóval basszátok meg, hogy majdnem elsírtam magamat. a gyerek még közben mutatott valami ezeréves lerúgott okádék szétpadkázott felnit, ami szerinte legalább 100K-t ér.
na mindegy az autó:
első helyzetjelző sehol
belül olyan szintű kosz-avar-por-kavics, hogy nekem az utánfutóm tisztább fa szállítása közben
a szíjjak-feszítők nem tudom mikor voltak cserélve, de valami nagyon elbaszott hangja van az egész motornak.
és körbe az összes ív, tető /síkon, tehát nem illesztésnél, nem élen/ motorház/szintén síkon/ rozsdás, néhol szó szerint ÁTrozsdásodva, ja és mondanom sem kell amire dirket rákérdeztem, a csomagtartózárnál olyan rozsda van, hogy az ujjamat be tudnám tenni az ajtó belsejébe.
ajtók kotyognak
az egész autóból valami nagyon perverz leharcoltság árad
és a csúcs: letörve a hátsó ablaktörlő...
és mondomn ezt hogy? aszongya a gyerek, nem törölt, ez őt felidegesítette, és LETÖRTE. na mondom barátom akkor valóban jó gazdája voltál.
komám közben odasúgja, hogy ha én is segítek akkor van 200K meló csak az elemeken haveri alapon :) körbeméri, azt mondja egy azaz egy ép elem van rajta, de azt is meg merné kockáztatni, hogy tetőn volt anno az autó...
és hansúlyozom, a legdrágább ilyen kocsi a neten, faszának hírdetve, és a gyerek egy 50/!/-est engedne max.
na mondom elmegyünk a kocsmába kiszámolni a dolgokat, majd lehet visszanézünk.
anyádat!
/jelenleg is fent van a ha.hu-n/
ha magára ismer emberünk akkor ezúton közölném hogy a kocsi olyan 550-600-at ér maximum. de a hírdetett/majdnem dupla/ ár nemhogy nevetésges, hanem eleve pofátlan kamu az autó leírásával összekötve, úgyhogy b+ utólag is!