.
-
enyémnek elvileg ez volt a baja (én észre sem vettem), kicsit dadogott az alapjárat közelében, remegést nem észleltem, rángás gázadáskor viszont igen. megoldása: motortartó bak csere. azóta állítólag jó, én semmit se észlelek.
de ha már itt a sok gond. van itt olyan, akinek esetleg megnyomták valamelyik kerekét autóval, vagy bármi? gondolok parkolásra, és vmi barom állat pont a kerékagynál nyomja meg a kocsit, vagy bármi? nem szokványos, de láttam már ilyet. azért kérdezném, mert tőlem is ezt kérdezték. a bal hátsó kerék felragadt a helyére, egyszerűen lerángatni sem lehetett. leszenvedték, akkor látták, hogy az egész tárcsa meg van nyomódva, és a rázópad kimutatta, hogy a lengéscsillapítóm is cserés lesz, egy éve még 67%-os volt, mint JH, most meg 45%. Az normál használattól szerintük nem lehet, erre tippeltek, ha csak nem kátyúztam egy koppanósan nagyot. márpedig tuti nem. valójában tökmindegy az ok, de azért kíváncsi lennék, mi a szartól fog ez a kis művelet majd egy százasba kerülni, főleg miután a forgalmi meglett, senki se tudja, mit hova számláztak a műszakiztatók, a lényeg hogy 81 ezer lett, aminek a fele alkatrész, másik fele a műszaki meg ezek. És vizsgáltak eredetet, pedig van papírom, hogy 2007ben már átesett rajt. tökéletes.