.
-
"-"Hidd el a gazdasági növekedésének 70%át a folyamatosan leértékelésnek köszönheti."
-"Totál nem is érted, hogy mit írók, csak a számokat látod. 70%-ot nem a leértékelésre mondtam...."
Legalább a saját hsz-idet olvasd el. "
Most komolyan azt kell magyaráznom másodszorra is, hogy a 70% nem a 70%-os leértékelésre vonatkozik, HANEM A MONETÁRIS POLITIKA ARÁNYÁRA BASSZA MEG MÁR! Erre te elkezded összehasonlítani a 2.5%os leértékelést a 70%hoz, miközben annak semmi köze ehhez. Kb mintha a kg-ot próbálnád cm-be átváltani.
"Szinte minden dimenzióban - lakossági piac, befektetések, energia- és nyersanyag felhasználás - ez a páros fogja képviselni a nehézsúlyt a XXI. században."
(amúgy az energiafelhasználás/GDP sose volt pozitív mutató, abszolút értékben meg tök lényegtelen)
Megint leírsz egy csomó dolgot, amiről nem volt szó, vagy senki nem vitatta, és leírsz mondatokat tök evidens dolgokról. Ilyeneket én is tudok: Az alma piros.
Hiába írod (másolod be) le, hogy Kína ilyen nagy gazdaság, olyan nagy gazdaság, mert nem erről volt szó, és ezt nem is vitatta senki.
Najó, ilyen kimásolt szarságokra nincs kedvem válaszolni, részemről tényleg befejeztem. Most a cikkel vitázom (igazából nem is vele, mert ezek evidens dolgok, és az eredeti vitánk tök másról szól/t), vagy veled? Ennek így semmi értelme.
"Azt javaslom barátkozz meg a gondolattal hogy egyre többször fogsz találkozni a "made in china" felirattal."
Ez meg no komment. Mindegy, tényleg kiszálltam.