.
  • CSOCSO
    Nah... akkora esozes volt csutortokon, hogy az auto felig viz alatt volt!
    Egy kis utcarol akartam megkozeliteni a nagy utcat ahol mindenki megy, a baj csak az volt, hogy pont a ket utca talalkozasanal olyan ive van a kis utcanak, hogy kb fel meterrel megy a szint ala!
    Amit persze nem latni mert az egesz utca viz alatt volt.

Az utca elejen meg azt neztem hogy milyen szep kis hullam van mellettem kepecske itten

Aztan mar majdnem elertem a nagy utcahoz mikor latom, hogy a viz szint jon feljebb es meg feljebb es a nagy utcan halado autok miatt a hullam mar fel felcsap az autom ablakaig. nah itt azonnal leallitottam a motort. Meg se probaltam rukvercbe rakni es kimenni onnan ( mivel sport legszurom van a cso lemegy a lampam ala es szinte fel meterre (se) van a konusz filter a foldtol) szal ha idaig epp nem volt vizbe most tuti vizbe van. De mivel csak belegurultam a vizbe gondoltam nem szivott fel semmi vizet az auto. Remeltem hogy az autonak semmi baja lesz.Legalabbis remenykedtem hogy nem lesz baja az autonak. Ultem egy fel percet gyujtve az eromet. Most mi legyen? Nem akarok megazni, kene menni dolgozni, nem fogok menni de rohadtul nem fognak neki orulni. Kinyitom az ajtot es zodul be a viz a kocsiba. Be is csuktam az ajtot. mondom magamnak: B#$@#$MEG! Ehhez k#$#@$a nincs kedvem! Jottek mogottem ugyhogy kiraktam a villogot kiszalltam es elkezdtem visszafele tolni az autot mikozben terdig alltam a vizben. jo jatek volt. Betoltam az utcan levo templom parkolojaba az autot ahol a keritesen nagy tablara volt kiira hogy tow away zone ( elvontatjak az autod) dehat ez van.
    Elsetaltam a munkahelyemig ami kb fel km re volt, szarra aztam kozben de volt idom gondolkodni, hogy... oh nagyon fasza: valszeg az also kodlampam tele van vizzel, szedhetem szet az auto elejet hogy kivegyem a kodlampat, a kipufogo is viz alatt volt teljesen...Felesegem dolgozott anyam meg pont akkor vegzett ugyhogy felhivtam es ertem jott a celicaval. nincs leultetve, hasmagassaga nincs annyira lent mint az en automnak de az egesz auto igy is kb olyan magas vagy kicsivel alacsonyabb mint az en autom, hangsulyozom : leultetve) Anyam eltevedt, sirva hivott fel, hogy az auto ablakaig er a viz es nemtudja merre menjen............... valamilyen isteni segitseggel kiuszott az autoval oda ahol csak a kerek kozepeig ert a viz es eljott ertem. Masnap elmentem azt automert, kiszedtuk a gyertyakat viz: nem volt a motorban. Beroffentettuk, hanyta a vizet a kipufogo mint egy vizagyu, all a viz belul, mondtam ocsemnek, hogy menjunk haza kitisztitani az autot.

Ez volt az elso ilyen elmenyem autoval. Elegge ledobbento mikor ulsz az autodban a viz kozepen es erzed, hogy himbalodzik az auto a vizen.

Mikor anyam hazahozott egesz vigig az hazafele vezeto uton azt hallgattuk, hogy valaminek borzaszto hangja van. Mikor hazaertunk rajottem, hogy a viz sulyatol a motor alatt levo muanyag elengedte magat es ugy vonszoltuk hazaig. Ez vhogy az ut alatt nem esett le nekunk. Szerencsere van szonyegtisztitonk ugyhogy mindket autobol kiszivtuk a vizet.

Masnap szedhettem szet az autot es meg magaban az egoben is allt a viz!!!
    Az auto budos volt mint atom de beparkoltam a garazsba, kinyitottam az ajtokat, szortam egy talra ilyen szag elszivo port ( nedves szonyegre nem akartam raszorni) meg befujtam illatositoval az uleseket. ma mar turtheto volt a szaga.