.
  • autoszimulator
    na most erre mondhatom a példát, mikor a házunk előtt mértek a zsaruk.
    tudni kell, hogy ha elnézek balra, egy négyes kereszteződés van, és a "főút" derékszögben kanyarodik, mellette 2 méteres árok, szóval ott a max sebességed 20km/h lehet. Másik irányban, egy gyenge balra kanyar van, tőlünk 200 méterre, de mivel a házak, és a házak előtte növények, bokrok, fák ott vannak, nem látni arra semmit! Sőt a szomszéd tujáitól kifele is úgy megyek, hogy talán semmi sem jön. Szóval arra sem mérhettek túl hatékonyan. Óránként 3-5 autó száguldott el a ház előtt aznap, mivel vasárnap délelőtt volt.

Ja, és persze a mi autókijárónkra álltak. Ki akartam menni, álltak ott tovább. Anyáztam már, járom körbe a civil, fehér kisbuszt, hogy el lehetne húzni mer mennék. Benézek a vezetőülés melletti ablakon, akkor látom, hogy ott ül benn, hátul két fasz, kameráznak a kereszteződés felé. Valami fotel szerűben ültek, ilyen kiépített mérőfurgon volt, ray :D Bekopogtam, mondtam hogy elmennék, ha megoldható. Aztán akkor mondta a rendőr, hogy akkor menjünk? Másik szerint menjünk, és elmentek. Meghiúsítottam egy brutális mérést :(