.
  • Csabesz6
    Öregem ezek a sündőrök...

Este fél10 fele szálltam le a vasútállomáson( ez az út se volt semmi, tele volt szép barna emberekkel a kis országunkon keresztül bukarestbe igyekvő járat), beszálltam a citromba.Szokásos melegítési rituálé, hidegen gázra fullad, stb stb.Közben látom hogy mögöttem elhalad egy fehér octavia gyök kettővel, na mondom ez 100 hogy "rendőr".Pont indultam volna, de láttam hogy megfordulnak, na mondom fasza akkor előre engedlek titeket, majd utána indulok útnak.Így is történt, eltűntek, én pedig komótosan elindultam.Beérek a kereszteződésbe, mögöttem gyanúsan közel egy fényszórópár...mondom ilyen nincs:D...mocskos ganéknak biztos gyanús lettem a gengszterverdával (lol), meg azzal hogy megvártam míg elindultak előttem.Szóval a saját csapdámba estem:p.Szóval elkanyarodtam a kereszteződésben, Citrom majdnem megállt, de azért leküzdöttük az akadályt.Pár méter után sziréna fel, a szokásos.Nincs jobb dolgotok bazz?Papirok, szonda, csomagtartó(!)LoL, meg hogy "kölcsönadási szerződés?"...pff mi van veled?Mert hogy nem az én nevemen van a autó.Persze és ha mondjuk elugrok a boltba teszem azt a haverom autójával, akkor írjunk szerződést hozzá?:DDDD vicc
    Szóval a lényeg:
    Rohadjanak meg-_-