.
-
nah tegnap jottem haza a munkabol hajnal 1 korul.. 50 el mentem (mph) 5osben.
Bertem a civic si-t. Csako meglatta az automat, azonnal visszacsapta neki es elkezdte nyomni. Hurra. le se szarom. valszeg ugyis gyorsabb a kozel 200 loerejevel. erre bevart es tartotta a fordulatot magasan. oke akkor legyen!
visszacsaptam -na gyere apa-
nyomtam neki o is jott de csak nem hagyott le. negyesben akkorat melle valtott hogy a kipufogom duborgese mellett hangosan recsegett a valtoja.
wow. lol
Erre megint feljon mellem es mar nyomta is. ugyhogy fel autonyival kesobb kezdtem el neki nyomni de 1 centit nem maszott el tolem! buszke is voltam a kocsikamra hogy jol birta az erosebb auto ellen.
Megalltunk a pirosnal. probaltam baratsagos lenni, kerdeztem hogy mi volt azzal a valtorecsegessel erre megszolal hogy nekem tobb kell ennel es hogy lealazott.
azt hittem rosszul hallok. u did wha'? i killed you!
nah itt pofanrohogtem es elorebb huzodtam. erre atjon ket savot hogy ne a fordulo savban legyen. probalkozott meg egyet de mar le se szartam. mikor visszafordult meg uvoltottem neki hogy nyomjad neki tigris!
ennyi. ilyenek amcsiban a hondasok. azt hiszik nekik van a legjobb shit es ha le se tudom nyomni de fej-fej mellett vagyunk az mar neki automatikusan egy KILL....