.
  • Csabesz6
    1. nem szar, de nem foglak győzködni erről
    2.nem blown engine, egy kurva kő leb@szta az alját, letörött egy öntvénydarab, és most egy apró háromszög alakú lyukon levegőzik a forgattyúsház, természetesen a szintjéig kinyomta az összes olajat.
    40ért találtam donornak is fasza 1.4 GT-t (ilyen volt nekünk anno).Külön motor is van 10ezer forintért, leírás alapján 1.1, de a képen egy boxer van.És azért nem veszek SEMMIT helyette, mert nincs miből.Nincs önálló keresetem, ezt az autót ingyen kaptam hogy használjam, mindent ki lehet tanulni rajta az utolsó részletekig, lehet bütykölni stb.Anyám is össze vissza vackozza szerencsétlen autót, szerintem a lelke mélyén örül hogy most mozgásképtelen."Jaaj azzal akarsz elmenni xy helyre?Messziről kell majd vontatni!"...utána emlékeztettem rá hogy nemrég a Fabia állt egy helyben, mivel bedöglött az önindítója.Azt is hiába pofázom, hogy azon cserés a kormányszög jeladó, mindegy.
    Szóval egyáltalán nem vacak, már beletettem majd egy hónap alatt 800km-ert, egy rossz szavam nem lehet rá.Apróbb hibák vannak, meg kopik, de ez teljesen normális.És erre én baszom oda, elég szar érzés, plusz még mások is ugatnak hogy kacat.(Tisztelet a kivételnek)
    Na uff