.
  • CSOCSO
    Nah... akkor elmeselem mi tortent velem tegnap.

Megyek egy 5 savos uton ( 2 ide 2 oda egy kozepen egy lassito/kanyarodo sav)

Szoval megyek a bal oldali savban mikozben eleg komoly tomeg volt, ugyhogy voltak elottem nem messze. hatam mogott es mellettem is.
    Egyik pillanatban azt szurom ki hogy valami szokatlan kozeledik felem. azaz ket dolog. Az egyik egy sima ford suv amit a kepen is latni majd viszont amit probalt utolerni ami szinten halal pontosan felem robogott tetlenul az egy faszom hajo volt a vontaton!!!! AZ EMBERUNK ELHAGYTA A FAXOM HAJOJAT!!! Igazsag szerint egy par masodpercig el se akartam hinni hogy mi tortenik. kb az jatszodott le bennem hogy: mit keres a hajo az uton? miert gurul felem a hajo? dejo.. oldalkocsis vontatoja van a fordnak... ja megse.. tunjunk innen! es akkor mentem volna at a kozepso kanyarodo savban de ez a fasz abban robogott felem... szal nem tudtam mast csinalni athuztam a szembe levo savokba ahol nem jott senki mivel azok mar lattad a bajt :D

megalltam a masik savban es neztem hogy kit szexual meg a hajo de szerencsere mindenki ki tudta kerulni.. az meg csak robogott a mcdonalds fele :D:D:D:D

itt egy kep:
    egy fa allitotta meg