.
  • ZsirosKenyer
    semmi nem segít úúúcssse.

Az egyetlen megoldás, ha nem adnak az embereknek lehetőséget a száguldozásra, pl. lakott területen belül automatikusan korlátozza a sebességet az elektronika, hőkamera organikus szervezet észlelése esetén lefékezi az autót, stb.

Amíg ez nincs, addig a legjámborabb emberből is bármikor előjöhet az állat ha mondjuk vki provokálja.
    Nekem is volt olyan hogy siettem, megelőztem egy stock ford focust, benne brutálkocka informatikussal meg feleséggel, nem akartam balhét csak tényleg oda kellett érnem vhova. Erre egyszercsak azt veszem észre hogy tapad rám mint a disznó és minden kanyarban sodródott keményen a focussal, majdnem péppé zúzták magukat. Ennyi.

Aztán persze ott vannak a tényleg tompa arcok akik teljesen bután nyomják, de a mai élethez szinte alapfeltétel az autó,sok munkánál követelmény és nem lehetne ennyire hátrányos helyeztbe hozni vkit mert egyszerűen ilyen ökör.

Ami még értelmes lenne, esetleg az életkor határt feljebbtolni 20 év fölé, ami megint nem optimális, hisz akik 18 éves koruktól már dolgoznak szintén sok munkalehetőségtől esnének el (pl. pizzafutárkodás stb.)