.
  • CSOCSO
    akartam kerdezni hogy, miert kapod te meg a zoldkarit de ha 10 evet kell varni akkor mar vagom mizu... anyam utan csak az ocsem kapta meg a zoldkatit... en mar nem.. nekem mar hazasodnom kellett hozza :D

igen.. a fekak full idiotak, szanalom de ma meselt par viccet az egyik amcsihaverom es csont ugyan azok a viccek amik magyarorszagon vannak a ciganyokkal.
    nah mindegy.

Ja a csako tenyleg nem normalis, hogy neki allt ramboskodni. a fekak se normalisak hogy bekamerazott helyen tesznek ilyet.. ehhez igazi agykarosultnak kell lenni.

amugy egyik cimbimet is most rugtak ki. bekamerazott helyen nyulta le az ottfelejtett penztarcat, en meg probaltam vedeni, hogy senki nincs olyan hulye, hogy megtegye ezt bekamerazott helyen. Mire mosolygott a fonokom, hogyL nah latod..... te csak hiszed, es a hulye fel van veve kamcsira.
    hat ez van. ja amugy az egy igazi redneck volt, nem feka. dehat mindegy.

Nem minden ember olyan kedves, eszmeletlen sok nepesseg bevandorlo.. szal kiudja hany ember azert kedves mert nem tajparaszt amcsi hanem mert 4 eve kotlozott ide finnorszagbol..........
    remelem erted hova akarok kilyukadni.

a a fekakrol mar irtam talan de megegyszer leirom megha szejjel is offoljuk a topikot, mondjuk en vagyok a hazigazda szal...
    masodallasban "futarkodom" es napi 10-20 lakast meglatogatok a hetvegeken. A fekak 3/4-e nemkoszon mikor kinyutjak az ajtot.
    a gyerekeikkel ugy kiabalnak, viselkednek mint a legutolso paraszt cigo.
    nincs manijuk, gettoznak, es nagyobb rasszistak mindenkinel.
    azt hiszik hogy barmit megtehetnek.. ok whiteboyoznak, de ha te mondanal hasonlo karibelu megszolitasokat akkor valszeg porul jarnal.

visszaterve a pisztolyra... ez a baj amcsival.. fillerekert szerzel fegyvert ( ami persze nem igaz de egy honap alatt ossze tudsz ra gyujteni egy hasznalt 9mm esre) es ezzel kockaztatjak azt hogy veletlen megolnek embereket.. holott magyarorszagon legrosszabb esetben odalep hozzad a cigany oszt max megkarcolja a bal vesedet.... :D
    meg mindig jobb mint a bumm a fejbe