.
-
én is elmondanám akkor a tapasztalatiankat.nekünk most ez a 2vw a családban.az elsőben egy 1.9-es tdi dolgozott(még a 130pacis)130ezerkm-t tettünk bele gond nélkül.ill. egyszer a turbónál 1 cső elrepedt.most a 2literes tdi (140pacis) már 3x állt meg alattunk.először talán a vezérlés adta meg magát(de ebben nem vagyok biztos),utánna az üzemanyagszivattyú,most pedig a vezérműszíj rendezte le a szelepeket 112-ezer km-nél.(120ezres szervíznél kéne cserélni elvileg,de a szerelő srác azt mondta hogy már 90ezernél cserélni kellett volna,mert nem bírják ki addig).na de ismerősünknek is ilyen vw-e van.ebből a 3 hibából valószinü,hogy kettő nem fog bekövetkezni nála már.mivel az üzemanyagszivattyút már kicserélték benne 1 kötelező szervíznél,mert tudták ,hogy meg fog állni.ugyanakkor a vezérmúszíj is ki lesz cserélve időben,így elvileg emiatt sem lehet gond.csak arra akarok kilyukadni míg mi elég keserü száj ízzel fogjuk eladni a sajátunkat valamikor,addig nekik nem lesznek rossz "élményeik" veleszóval nagyon relatív szerintem ez a jó autó-rossz autó téma....jó kis rövid hszlett ez