.
  • Dodo55
    Ha jól sejtem ezekről az új bírságokról van szó...

Az a véleményem, hogy felháborítóak az összegek, és hatalmas pofátlanság az egész.

Ha jól értelmeztem, akkor ha városban 51-el megyek, akkor már megbasznak 30 ezerre...

Eleve olyan összegekbe kerül egy autó fenntartása ebben az országban, hogy csak néztem, amikor megtudtam mi mennyi.
    Még nincs jogosítványom, de 1-2 hónapon belül szeretném elkezdeni, úgyhogy az utóbbi időben elég sok mindennek utána néztem, és tényleg olyan árakat láttam, hogy nem akartam elhinni.

Az még OK, hogy az alkatrészek drágák, de ha Amerikában(ahol ráadásul 4x-5x ennyit keresnek átlagosan!) ilyen adókat vezetnének be autókkal kapcsolatban, akkor lázadás törne ki az egész országban. Persze ott soha nem csinálnak ilyet, ott az autó a szent állat, és ez nagyon jól is van szerintem. Környezetszennyezés így meg úgy, mit ér az egészséges környezet, ha nem tudunk közlekedni? Meg még akkor a biztosítás is...

Szeretnék külön autót, mert ami van, az hétköznap reggel 8-tól este 6-ig biztos nincs itthon, de ilyen árak mellett max álmodhatok róla.

Mindenesetre ezektől a bírságoktól én nem félek, mire meglesz a jogsim, addigra eltörlik az egészet, mert senki nem fogja tudni őket befizetni, annyi kapacitása meg nincs a rendőrségnek, hogy behajtsa majd mindet. Illetve van, csak akkor majd nem lesz ki, aki kiossza a további bírságokat :)

Lol, kiütöttem valakit, visszavontam, most meg nem engedi újra elküldeni.