.
  • Borg
    Hát nem kevésbe azért. Bár ez relatív. A két dob kb 30, a csövezés 5-10k. Ezen autó esetében biztosan nem érte meg, mert csak elviselhetetlen hangja lett tőle. De most a tulaj max 18 körül van, incifinci barátnő, minden este buli meg bandázás... erre kellett neki. Hogy elmondhassa megint mekkorát tuningolt rajta :) Ha neki ez jo, miért ne csinálja :) Én max mosolygok rajta, de minek szóljam meg érte.

Egyszer lentvoltam pesten a lurdyházas meeten, ott kb negyed órát birtam, mert annyira idegen volt a környzezet. A nép 80%-a ilyen pelyhesedő suttyó, aki alá apu tolt valami Hondát (meg voltak opelek, egyéb autók is)... és persze hogy tuningolják is őket agyba főbe. Elvétve van pár igényes autó, rendre idősebb tulajjal.
    Mondjuk amin a legnagyobbat röhögtem az valami mitsu 3000gt (eagle talon) volt. A srác ilyen maffiozo kinézetű, susogósban meg napszemüvegben (éjszaka, ráadásul mélygarázsban, grat). Az autó ugye a tipikus ámerikai csoda, egy 190 centi alatti ember szinte nem lát ki a műszerfala mögül. De ennek még ilyen turbonyomásmérő, 2 pda (hogy minek kettő a rák tudja), mobiltelefon állvány, dvd képernyő is ott tornyolult, plusz a visszapillantóról 15 féle fux, meg dobókocka. Kívülről meg az illesztések hol nincsenek, hol 3 centisek, mindenhol rohad, gumik simára kopva, kékled ahova csak elfért. És közben az x-edik mobiltelefonján úgy csinál mintha épp a kurváit hajtaná fel, miközben a talpnyaló haverjai elismerően nevetgélnek körülötte :)