.
-
nemhiszem hogy profi sofornek kell lennie.. dodgeban nem volt abs.. nem egyszer elofordult hogy blokkolt a kerek es fingom nincs mennyi ido alatt de szvsz eleg hamar kapcsoltam ( a meglepettsegemhez merve) es felengedtem ujra tapostam a feket es nem volt tovabbi blokkolas...
ha veszhelyzet van es berosol ijedtsegedben akkor tutira azonnal blokkolasig nyomod a cuccost.. csakhat vannak akik egyes esetekben ilyenkor tudjak mit kell tenni... felenged fek nagyon piciket es ujra benyom amig lehet... valakik csak tovabbfekeznek 100% labnyomast kifejetve es megallnak ugy hogy az abs az utcso centiig dolgozik.. en nem hagyom hogy az abs vegig dolgozzon
ha be is kapcsol valszeg ha tudom akkor megprobalom korrigalni a fekezest.....
magyarorszagon mercivel 2 szer olyan tortent hogy blokkolasig fekeztem.. kozben probaltam bevenni a 90 fokos kanyart dehat nem ment.. fek felenged finomabban de erosen benyomva mar sikerult is a kanyar bevetel ( emlexem mekkorat dulongelt a kocsi ilyenkor lol)
amugy ha lesz manim valszeg a fekeket is tuningolom majd az auton. egyszer nagyon nagyon sokkal mentem.. es egy terepjaro elem termett.. nyomtam a feket de 120mph rol nemtom meddig erzesre nem tortent fekezes :D:D:D meg mertem volna eskudni hogy csatt lesz belole de olyan 80 alatt mar kezdteme rezni hogy lassulunk