.
  • Count Adyn
    Az igaz, hogy ha 70 es táblánál mész 100 al, levan szarva, mindenki annyival megy. Senki nem papol szerintem hog tartsd be a szabályokat, mikor azok néha értelmetlenek. De azért ez a leállósávos móka azért kicsit sok szerintem, elhiszem hogy akár évente megkerülöd a földet kocsival, de azért 20 évesen kicsit józanabbul is lehetne közlekedni. Mert tudod akik kinyírnak másokat száguldozás közben, azok is mind azt gondolták ám előtte hogy ők urai mindennek, és mérhetetlen a tpasztalatuk, aztán rájöttek, hogy nem... Amíg csak azért mész gyorsan mert sietsz az még okés is talán, de hogy élved a sebességet, hát nc. És igazad van, mi se vagyunk veterán bölcsek, de azért jobb esélyünk van megélni, hogy azok legyünk egyszer, és nem szervdonorként végezzük, mint a leállósávban 200 al tépők:) Jó sokat írtam, de nem fikázásképp mondom, a mi 18-25 közti korosztályunkból sokan hajlamosak erre az "én vagyok a profi sofőr, semmi baj nem érhet" hozzállásra, és ez 90% ban tévképzet sajna. Reméljük mindenki érdekébe, hogy a maradék 10% ba tartozol, de megértheted, hogy a legtöbb fórumozó a valószínűbb kategóriába fog sorolni aárhogy is van, mert sajnos az a legvalószínűbb. Anyám menniyt szövegeltem:P