.
  • dante89
    Hali Mindenki!
    Láttam visszaolvasva hogy somindenkinek vannak problémái a mercikkel....
    Szerintem egy bajuk van csupán:Az hogy manapság minden újgazdag familiárisan túlpigmentált emberke ilyen autóba száll be...
    Aki még nem érezte azt a Mercedes-feelinget amit csak akkor lehet megérteni ha ott ülsz benne nem csak videókból meg hasonlók...
    És valaki úgy láttam hogy azt írta hogy elektronikával nem lehet ellentmondani a fizikának...
    Csak nekem tűnt fel hogy a 21.században már gyakorlatilag semmi sem lehetetlen csak idő kérdése? A mercinél sokat költenek ara hogy a vásárlóik elégedettek legyenek és ismét őket válasszák a jövőben...
    És bár drágák sőt drágábbak mint a konkurensek közül egy pár hasonlóan nagy értéket képviselő darab de nem hiszem hogy akinek számít valamit az egzisztencia az nem érezné magát a világ közepén ha pl egy S500 lang-ban menne végig az utcán...
    Nagytöbségben a prestiget kell megfizetni meg azt a szép csillagot ami az elején van és ha szerencséd van akkor nem lopja le valami vicces srác buliból....
    Láttam valakinek az alfa a szíve csücske...
    Erről annyit hogy ha egy olasz ..,3-4 ezer kilóméter után zörgő ,hanyagul összerakott gép valakinek az álma lehet,akkor talán mindenki átgondolja hogy minek mi az ÉRTÉKE...
    E320cdi vs. alfa 156????????LOL