.
-
most minek ferditesz??? sehol nem irtam azt hogy SZERINTED rovid ido alatt raktak ossze.. en csak gunyolodtam mert hulyeseget irtal ennyi.
a masodik felere az iromanyodnak meg annyi, hogy sokmindent el lehet erni.. meg kis motorokkal is.. csak az a baj hogy nagyobb tuning=tobb meghibasodas, meghamarabb.
gondold csak el hogy a v6os mocike forog 7 ezret ahoz hogy lerakja azt a 900nm nyomatekot.. mig a v12 es brabus mindossze 3ezret forog.. szerinted melyik fogja jobban birni a dolgokat.
v6? 2.7 liter??? nem baj hogy felfurtak 3 literre?? biturbo... hany psi nyomassal... 18?:D
szerinted melyiknek van jobb hangja? v6 vagy v12?
stb stb stb.. a sulyon kivul semmivel nem jobb a v6.. kevesebbet se fog fogyasztani sokkal mert kb ugyanugy ubernagy benzinpumpat raktak a v6osba szal kb az is deciszamra issza a benzint... stb stb stb.
amit mar mondtam.. kisebb autokbol is ki lehet hozni olyat hogy meg ezt az audit is keresztbe lenyelik.. csak milyen erdekes hogy azt senki nem forgalmazza tomegesen. ez az audi se lesz megvasarolhato barkinek.. szep tanlmany auto.. mig a brabus rocket kint van.. lehet vasarolni mert tudjak hogy nem fug ugy hibasodni...