.
  • CSOCSO
    nah tegnap voltam az autokiallitason.

hol is kezdjem?

lattam az uj Cl mercit... az uj Camarot.. gyonyoruek..SLR meg mindig buntet, immaron foldre volt rakva es nem emelvenyen forgolodott.

A lamboMurci lp640 nagyon agressziv, a honda civic si meg szanalmas azzal a kormannyal. jol nez ki, de ha megfogtam akkor zavart hogy hatul belelog az ujjam abba az iranyito konzolba, plusz az iranyitokonzol majd kiugrik a helyerol olyan szarul van kitalalva akormany. meglestem mas autot is nem szerelesi hiba.. ez ILYEN!!.

mindegy beleultem a golf GTI be.... hat hubazzeg!!!! oke.. az ules nem volt olyan sportos (kinemszarjale?) nahde a kormany?? uberjo fogas nagyon allatul nez ki es bajuszvaltos!... civic?? ugyanmarlol!

kivulrol meg nekem sokkal jobban bejon ez a kis tomzsi auto. max felnit cserelnek rajta oszt tok zsir az auto. haveromnak is a gti tetszett a legjobban.

kiprobaltuk a kis autokat is:

z4, s2000, solstice, sky, cayman meg boxster.

solstice sky CSONT ugyan az volt belulrol.

s2000 uberkicsi meg anyosulesen is!!!!!!!!! 180 felettiek felejtsek el az autot.

z4be meg a porschekbe tok kenyelmes volt. az arakat annyira nem neztem de ha lehet akkor cayman.!

(slk-t nem probaltuk ki...direkt!.. mer tudtam hogy azutan semmi nem fog tetszeni:D

toyotakban csalodtam... semmi erdekes. foleg belulrol. ok kivulrol nagyon tetszenek.. de csak csaladi meg yaris fele kisautok vannak a palettan. :(

kiprobaltuk a nagy autokat is.

a8l meg 760li

hat az a8ban akkor hely volt hogy nem hittem el. kenyelmesen ultem, hatam mogott egy tehen is elfert volna (csak a foldon), plusz az ember a hatso ulesen.:)

hat nagyjabol ennyi.

dodgeokat nem probaltuk ahogy a hyundaiokat se kia... meg saturn (kiveve a sky. pontiacbol is csak solstice)

legkozelebb papirral, tollal megyunk.. es mindent felirunk, osszehasonlitunk,stb