.
-
Nincs ebben semmi érdekes, csak te nem érted, hogy miről van szó...
Azért ne hasonlítsunk már össze egy Fiat tucatterméket egy Jaguarral. Másrészt a megbízhatóság egy dolog...bazz volt Jaguarom is meg Alfám, Fiatom is. S míg a Jaguarra érdekes módon egy fillért sem kellett költenem, és soha nem hagyott ott sehol, addig nem úgy az olaszok...s míg a Jaguarral egy komfortos, kényelmes közlekedésben volt részem, addig az olaszok, amikor tökéletesen működtek akkor is kényelmetlen, kellemetlen, komforttalan utazási élményben részesítettek - amit sokan próbálnak valamiféle sportosságra fogni... :P
Mellesleg az általad említett megbízhatatlanságot tudtommal legyűrte a Jaguar, mióta a 80-as évek végén megvette a Ford. Olvastam már sok véleményt az XK szériáról, és túlnyomó többségben pozitívak a visszajelzések. Sehol sem olvastam olyat, hogy állandóan meghibásodna, meg ilyesmi... Mondjuk nekem a Jaguarokkal inkább az a bajom, hogy a 80-as évek közepe-vége óta a cockpit a márka presztizséhez képest valahogy nem hozza a szintet - olcsó hatást kelt, és ezt a mai napig sem sikerült kiküszöbölniük szvsz.
Mindenesetre ha CSOCSO azt az XK8-as kabriót vette volna meg, akkor abban valószínűleg nem lett volna a kicsumpázott mélyládához bekötött csukló vastagságú kábelköteg... :)))