.
  • CSOCSO
    NAH BAZEG!!! elmentem a scion dilerhez.. erre lefullad akocsi ott!!!!!!! betoljuk.. lefuladt utanna.. bebikaztuk ment 5 mp ig es leallt magatol!!! vettem masik aksit.. nem volt ra jo mert a PLUSZ es NEGATIv ugy helyezkedett el hogy a kabel nem ert el odaig.. olyan aksit kell vennem ami pont jo oda.... de kiprobaltak az uj aksit ugy hogy nem tetteka helyere vagy vmi ilyesmi.. beindult az auto es lefuladt szal kitalaltak hogy az alternator vagy mijageci szart be.. hurrraaa.. 1 eves auto.. mindegy...
    kozben persze mar a fel shop beult az automba emrt dejo dvd meg kesztyutartoban meg egy fejegyseg meg jujdejo...

mindegy.. lezartam az autot bemasztam a csomagtartoba belulrol mert nincs aram.. nemtom kinyitni a csomagtartot.. szal belulrol kivettem a papirjait az autonak a csomitartobol.. lezartam..vartama haverra. felvett eljottunk onnan eszembe jutott hogy a manija a baratnomnek ott van a kocsiba amit a bankba kellett volna rakni.. erre a kulcsom sincs meg... egybol megallt a szivem.. ezek bent uldogeltek az automba meg minden.. es ott van egy koteg mani... meg a kulcsom sincs meg.... feltem hogy megtalaltak lenyultak a manit vagy ha elveszitettem a kulcsot ejszaka jonnek oszt siman eltoljak stb..... szal visszamentunk a mani ott volt.. alig latszott.. HURRAAA.. nem nyultak hozza a kulcs sehol... hazajottem pot kulcsert.. vissza a zautohoz.. akurva hatso ulesen volt amit lehajtottam hogy a cosamgtartohoz ferjek.. minden megvan.. de a maroone csak holnap tudja mar felvenni az autot.. hurra...

scionosok azt mondtak hogy valszeg komoly hangcucc lehetett az autoban.. ( ez megmagyarazna hogy miert megy egy fekete kurvavastag kabel a csomagtarto fele ( melyladanak) es aszontak hogy vaszeg emiatt ment tonkre az alternator...

nah.. most johetnek a fikazasok meg minden.. foleg borgtol:D:D:D:D