.
-
Hát majdnem kétszer olyan nehéz volt, amiben én ültem, de attól még nem kockáztattam volna meg egy frontálist... :)
Amúgy amit mondtál, az a logikus, és azt is tanítják. Azonban én végül nem csináltam semmit, az erőteljes fékezésen kívül, mert valahogy éreztem-láttam, hogy a madár nagyon rántaná már a kormányt valamerre...s végül ő rongyolt bele az árokba mellettem.
Na most ha én is félrerántom, akkor lett volna frontális, az árokban... :)
Szerencsém volt, nem állítanám, hogy rutin, meg ilyesmi. Talán ráéreztem, hogy mit akar, fene tudja.
Mindenesetre a melletem ülő srác, majd szívrohamot kapott, mert épp olvasgatott valamit, én meg csak odaszóltam neki, hogy: "nédd má' a madarat...", erre nagy nyugodtan felnézett, és akkor látta, hogy mi a szitu, s majdnem becsokizott. :)
Aztán, amikor a madár belerongyolt mellettünk az árokba, még percekig fogta szivét, meg anyázott, hogy forduljak vissza, megöli a madarat, meg ilyenek.
De mondtam neki, hogy hagyjuk, faszom fog forgolódni az autóúton, hogy a végén még legyen még valami okosság...no meg a madár már amúgy is eléggé maga alatt lehet ott az árokban... :)