.
  • hykao
    Ja, hát úgy igen, de az ott már a Gyáli út vagy mi...érdekes, hogy ott 3 lámpa is van azon a szakaszon, az 50-esen meg egy sem...bár gondolom a gyalogosátkelők különbsége miatt van ez (az 50-es részen van nekik felüljáró, a 70-esen nincs) :D

Egyébként azon a Határ úti felüljárón egyszer nagyot pördültem. Éjszaka volt, és kintről igyekeztem befele a belváros irányába. A felüljáróról (akkor még egy sávos volt a ráhajtás) meg szépen araszolgatott lefele a forgalommal - így velem is - szemben egy úttisztító munkagép. Ami igaz, az igaz, mentem vagy 150-nel, de a bajt az okozta, hogy a munkagép nem volt kivilágítva, s nem használta a sárga villogóját sem a marhája...kb. a felüljáró lábánál találkoztunk össze, még láttam is a sofőr ijedt fejét, ahogy gyorsan felkapcsolta a sárga villogóit...de már késő volt, épp, hogy el tudtam kapni a kormányt, és volt rápördülés a felüljáróra. Pár flikk-flakk után a felüljáró tetején találtam magam. Szerencsére nem kaptam el egyik lámpaoszlopot sem, és az éjszakai óra miatt más autó sem járt arra épp. Csak az útelválasztó padkára ugrottam fel, de azt is a pörgés végén, így szerencsére semmi baja nem lett a kocsinak sem.