.
-
Ja, legalább szép :P
1,Hibalista
Vezérm? szíj szakadt 55e km-nél
Mindkét ablakemel? 2x
Hátsó ablakmosó 3x
Els? leng?karok 40e km
Ülésf?tés
ABS hiba rengetegszer
Folyamatos izzócserék gyakran hetente
2,Hibalista
Minden elromlott már. Szó szerint: M.i.n.d.e.n.
3,Hibalista
vezérlésmódosító
vezérm?szíj
generátor javítás (görg?csere)
szelepfedél tömítés
els? lengéscsillapítók, leng?karok
ajtózárak (javítani kelle)
b?rkormány javítás (illesztésnél szétszakadt)
rengeteg elektromos probléma: m?szerek nem mutatnak, cd-rádió kikapcsol, bekapcsol, elt?nik
4,Hibalista
napellenz?,el?ször a jobb aztán a bal,kesztyütartóajtó-csere,hátsókerékcsapágy-43000huf,kézifékkötél-50000huf,hátsóleng?karok/4db/25000huf/db,stabilizátor-45000huf/db,els? leng?karok-nem emlékszem pontos árra,inkább nem írok semmit.Izzókat hetente cseréltem,csipegette az olajat is,meg természetesen folyatta is.Többször nem ismerte fel a gyári kulcsot/rutinból nyomogattam a pedált kódszámra...
5,Hibalista
vezérlésmódosító, vezérm?szíj, vizpumpa, folyamatosan kiég? tompított és helyzetjelz? izzók, gyárilag ferde motorháztet?, új kora óta zabálja az olajat
6,Hibalista
Fél évesen 2x (!) szétrohadt (!!) az olajtank (!!!). :/ Ablakemel?k, leng?karok, apróbb elektronikai meghibásodások
7,Hibalista
Beázott, váltóm? tönkrement, már nem emlékszem a többire
8,Hibalista
Vezérm?szíj elszakadt, tuti 71e Km-nél), Katalógus szerint 120-at bir. Szerencsémre alapjáratnál történt így nem csinált végzetes rumlit. 150 000Ft
Vízpumpa feladta 80-90e KM között. 50 000Ft
Futóm?vön szinte mindent kicseréltem már 96eKm-nél, mégis nyikorog 150 000Ft
Ültetve van, így egy bukkanónál szétrepedt a kartel, ha nem tudták volna megjavítani akkor GEBASZ mert 100 000Ft
Valami kifürkészhetetlen érintkezési hiba a kompiúterben 30 000Ft (egy vezeték volt megszakadva, csak soké találták meg :()