.
  • cement
    #100826
    az lehet, de az nagyon nem mindegy, hogy a rendőr érted van vagy ellened és milyen gyakoriak az ilyen esetek.
    teszem hozzá nekem nincsen túl sok rossz tapasztalatom a rendőrséggel de ez csak szimpla mák, sokakat simerek akiknek volt már velük negatív tapasztalatuk.

    nekem egyszer volt egy olyan esetem kb 12-13 éve, hogy két párhuzamos sávban haladtunk én és egy másik autó, ő egy ici-picivel előttem ment, és egy lámpa nélküli zebránál bevágta a satut. a gyalogos még 3-4 méterre volt a zebrától kb. úgyhogy én tovább haladtam, nem az én oldalamon volt amúgy sem a néni úgyhogy egyáltalán nem veszélyeztettem.

    na több se kellett, utánam eredt a civil kocsi, persze rendőrök voltak, megállítottak. kérdezi, hogy miért nem álltam meg a zebránál, mikor ő megállt. kresz szerint nekem is meg kéne. mondom hát a gyalogos még rohadt messze volt és én nem akartam satuzni szükségtelenül. nem érdekelte, közölte, hogy akkor ez most csekk lesz, mikor már hozta volna a kis papírjait az anyósülésről a haverom áthajolt és köszönt neki, hogy szevasz józsi! a rendőr persze visszaköszönt, megúsztam egy szóbeli figyelmeztetéssel, mivel a haverom ismerte a rendőrt. na ez mindent summáz amivel baj van. civil kocsival sunyi módon csináltak direkt egy olyan szitut amiből utána tudnak büntetni. aztán meg elengednek haveri alapon. egyik sem etikus mégis napi szinten ez megy a mai napig és nem látszik a vége, sőt..

    Borg: nekem nem a jelenlegi kormánnyal van csak a bajom, feri vagy viki, oly mindegy, egyik kutya másik eb.