.
  • CSOCSO
    #100819
    A kofelverodes elleni atlatszo cucc az olyan, hogy (altalaban) elore vagott. De azt vizesen kell felrakni es ugy konnyu a sarkokat a helyere csusztatni. Ezt a vekonyabb szarazon telepitendo anyagnal nem lehet eljatszani mert ahogy nyujtod, ugy formalodnak el a szelei az anyagnak. ( mint egy gumi amit huzol es elvekonyodik kozepen. )

    Nem neztem vegig a videot de ha az anyag szetszakadt tobb retegre az csak a kinai kalendar anyagoknal tortenik meg. Egyik ok, hogy en meg egy bottal se nyulok kinai anyaghoz.

    Nagyon-nagyon sok anyagot dobalunk el. Alapbol amit felhasznalunk annak a papir oldala mar kuka. Rengeteg szemet termelodik a foldon. Felfoghatatlan mennyisegben es a foliazas ratesz egy lapattal.

    Olyan szint teszel fel amit akarsz. Nem kell bejelenteni sehol ( floridaban) Mas allamokrol nem tudok pontosat mondani. Lehet egy szinu. Lehet galaxis print. Vagy amit akarsz. Senkit nem erdekel. Ha a rendor azt irja, hogy egy toyota terepjaroban ultel pedig egy celicaban kaptal el 200 al akkor is megkapod a buntetest. Addig amig rosszat csinaltal es te ultel a volan mogott es leirtak az engedelyi szamodat lehet a papiron piros toyota vagy sarga hummer. Senkit nem erdekel. Foleg nem a birot ha esetleg ugy dontened, hogy harcolsz ellene.