.
  • ximix #100818
    Létezik amúgy valami fólia vágó berendezés ?
    Olyanra gondolok amiben az autó paraméterei szerepelnek és gazdaságosan, ráhagyásokkal, kiszerkeszti a szabásmintát az anyagra, majd kivágja esetleg.
    Mert némelyik videóban főleg első lökősnél egy fél szobányi fóliával beterítik az autó elejét, majd kapásból vágnak rá egy kis asztalnyi lyukat a hűtőnél, amit eldobnak, holott pl. a tükörre elég volna szerintem, persze biztos van aki másképp csinálja, de látni ilyet is.

    A másik, a kis csaj ráncigált lefele a fóliát, de az több rétegre szakadt és a felső réteg lejött az alsó réteg, a ragasztó meg szín egy része meg ott maradt, azt mi bánttal lehet leszedni, mert gondolom nem kis szívás.

    Amúgy látni, hogy a kezük alá dolgoznak és főleg a videó reklám értékük nagy ezeknek a celeb wraper lányoknak. amolyan vég arca.

    Amerikában milyen előírás van az autók színére, nálunk anno volt vagy talán most is van, hogy x %-ban meg egy színnek kell lennie.
    Anno volt egy autóm aminek a motorházteteje más színű lett és műszakin már méricskélték, de még határeset volt és elfogadták.