Medieval Total War
-
Sith #375 Csata leirás tényleg nagyon jó volt most jön az én kevésbé izgalmas csata lelirásom:
Bizáncozt a gaz egyiptomiak megtámadták cirka 1500 emberel én 700 emberel védekeztem edig már többször kiprobált de ilyne nagy csatánál mélg nem alkalmazott taktikát alkalmaztam ami kb a keleti lovaság felállásból állt kivéve hogy én maradtma nyugton első rohamot megakasztotam utána két gyalogos egységem véggi kergetem a menekülöket a tartományon a többieket hátra rendeltem és előtük zárt sorba álittotma az ijászaimat az alőre rohanó két egységemet az ö után potlása kiniyrta de az ujbóli rohamba a tábornoka sajnálatos balesetet szenvedet meghalt vas iletve acél mérgezésben hála a Royal Knightoknak a csata topvábbi része elég egyszerü volt mert az ilyászaim folyamatosan löték az arabokat folyamatosan megfutamodtak ha néha el is jutotak az ijászaim vonaláig akkor a hátul lévő gyalogságom megfutamitota öket persze folyamatosan cseréltem az kiürült ijászaimat az utánpotlásban lévőkre a végeredmény 600-100 fogjokat nem ejtettem :) szóvla érdemes túlerő ellen is felveni a harcot igaz jó csapatok és jó tábornok is kell hozzá és persze nem szabad elkapkodni semmit de meg lehet csinálni