• CAD
    #72
    "Imre: "Mivel a programok nem a sajat gepeden futnanak nem is kell CD-nyi meretu dolgokat ide-oda mozgatni. A DSL szintu halozat boven eleg lehet. Vegulis csak weblapszeru kepeket kell majd tovabbitani (pontosabban eleg az oldal valtozasait), illetve a vezerloparancsokat visszafele. Ez nem igenyel olyan szornyen nagy savszelesseget." - namot, akkor meg gondold at hogy 1 millioan hasznaljak a dolgot... mi fogja azt elbirni, foleg ma, amikor mar tele vannak tomkodve progik szebnel szebb grafikakkal... eheh, talan megis kell az a savszelesseg.

    "Nem modtak meg, hogy kisse primitiv a vitazasi stilusod? Kb. olyan mint igen tisztelt politikusainke." - ez hulyeseg, csak az utolso mondatom lehetett serto... nem kell altalanositani.

    Volt rola szo hogy vajh' mik is problemak pl netsacpel... en egyet mondok ami nagyon is jellemzo volt - talan meg most is: keretek ;> - azt hiszem ez boven eleg... raadasul mozilla ma sem kezeli ha jol tudom a css 2.0- hanem csak 1.0-t... ie persze 5.5 ota viszi a 2.0-t, na csak nehany a sok kozul.

    Valaki mondta hogy ugyan mutassuk mar meg nagy ie fanatikusok hogy eddig mit csinaltunk... ez csupan szemelyeskedesre jo, semmi masra, reszemrol azt mondom, felesleges szemelyeskedni, ez csak vita.