• CAD
    #41
    zpalyer: "szerintem ez egyszeruen tunyasag kerdese. Mondjuk en eppen ezert csinalok szivesen mindent flashben :) Kompatilbilitasi problemak nagy reszet el is kerultem." - hmm, mutass majd meg nekem leci egy flash portalt, vagy valami dinamikus flash oldalt... azt biztos tok egyszeru frissiteni.

    "Az az igazi webmester akinek az oldalat mindennnel meglehet nezni, ie Netscape, opera, lynx, soroljam meg ..." - szerintem kezdjuk ott hogy olyan nem letezik hogy "webmester" - ez hulyeseg, egy hobbi oldalt keszithet webmester, de egy >normalis oldalt< egy csapat keszit... a csapatba pedig ritkan van olyan ember, aki azert felelos hogy minden szaros bongeszon jo legyen az oldal, egyszeruen azert mert ezt a piac nem fizeti meg... de azert a piacvezeto fejleszto cegek mar ezt is megengedhetik maguknak.

    Tele_van_a... tokeletes elmond mindent, egyet ertek teljesen.

    Csabi: "IE-ben azert mukodik minden, mert uralja a piacot, nyilvan egy keszulo weboldal tesztelesi kornyezete IE." - ez most dicseret vagy negativum, mert szerintem az hogy a piacvezeto megjelniton mennek az oldalk, ez dicseret... meg jo hogy nem valami fos netscapere fejlesztik az oldalakt.

    Kersz oldalt ami nem megy mozilla alatt, hallod eloszor nezd at azt a jopar szazas buglistat amit a bongeszodhoz mellekelnek, az nevetseges, hogy ahogy elorebb jutottak az RC-kbe, annal tobb bug lett .... szoval olasd at es meglatod hogy akad "egy-ketto" olyan oldala ami miatt nem hogy nem jelenitodik meg, de meg szíjel is fagy az a szar. - Egybknt mozilla mar igen kellemes darab, olyan ie5-s szintjen van mar ... gratula, mi meg varjuk az ie 6.5-t ;>

    Csabi2: "A rendes weboldalak pedig _minden_ bongeszon jol mennek" - akkor igen csak keves _rendes_ oldal letezik a vilagon... nagyon keves.

    "A Dreamweaver szerű dolgokat meg szerintem ne is említsd, mert ha az ember nem ért a dologhoz, akkor bármivel csinálja rossz lesz, ha meg ért hozzá, akkor a Dreamweaver igencsak hasznos segítőtársa tud lenni az automatizálható folyamatoknál." - teljesen igaz, dw-vel kb 10x gyorsabban meg tudod csinalni mint kezzel... marpedig a maradek idoben csinalhatsz masik 9x lapot, es akkor mar annyival gazdagabb vagy.

    Imre: TE NEM VAGY NORMALIS ;> - ha "bekemenyit, fizetosseg teszi" akkor egyszeru mozdulattal atvaltok, ha ezt teszi pillanatok alatt megjelenik 5 ingyenes, vagy meghakkelik es hasznalhato warezkent... uristen.

    Pascal: figyu, IE teljesen W3C komp vagod? - az hogy ki vannak hasznalva az extra dolgai az csak pozitivum. Egybknt extra funkciokent Outlookot emlegedni ;>> - hat ez mindent elmond.

    "Én személy szerint szeretem az Operát nem tud idegesíteni ha 1 oldal nem úgy jelenik meg ahogy én akarom. Azt tapasztalom hogy azok az oldalak amelyek nem jelennek meg jól nekem azok nem is tartalmaznak érdemi információt. Az a dizájner aki kicsit is ad magára az minimális szintű kompatibilitást rak az oldalba. Nem sírok hogy nem jönnek le a frontpage-es tizenévesek honlapjai..." - ez a _felakasztom_maga_ szintu resze hozzaszolasodnak, es hatalmas nagy baromsag.